ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Γαλλία: Υπάλληλοι σε σούπερ μάρκετ βρήκαν 50 κιλά κοκαΐνης σε παλέτες με μπανάνες

Το μεγαλύτερο μέρος της κοκαΐνης προερχόταν από την Κολομβία

Γαλλία: Υπάλληλοι σε σούπερ μάρκετ βρήκαν 50 κιλά κοκαΐνης σε παλέτες με μπανάνες

Δεκάδες κιλά κοκαΐνης βρέθηκαν σε παλέτες με μπανάνες που παραδόθηκαν σε τέσσερα καταστήματα μιας γαλλικής αλυσίδας σούπερ μάρκετ.

Το προσωπικό στα υποκαταστήματα Grand Frais στην περιοχή Bourgogne-Franche-Comté στην ανατολική Γαλλία έμεινε έκπληκτο όταν βρήκε 40 έως 50 κιλά ναρκωτικών κρυμμένα κάτω από παλέτες με μπανάνες, αναφέρει δημοσίευμα της Guardian.

Τώρα οι ντετέκτιβ προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο για το πώς τα ναρκωτικά, που πιστεύεται ότι προέρχονταν από την Κολομβία, βρέθηκαν στις παλέτες και – το πιο σημαντικό – για ποιον προορίζονταν.

Ο Ολιβιέ Καρακότς, εισαγγελέας της Ντιζόν, στη Βουργουνδία, είπε ότι 10 κιλά κοκαΐνης βρέθηκαν στην παράδοση φρούτων στο κατάστημα Grand Frais στο Beaune.

Από 10 κιλά έως 12 κιλά βρέθηκαν σε παρόμοιες παραδόσεις σε άλλα τρία καταστήματα.

Οι υπεύθυνοι της αλυσίδας σούπερ μάρκετ διαβεβαίωσαν τους πελάτες ότι η κοκαΐνη δεν είχε έρθει σε επαφή τα φρούτα.

Ένας εκπρόσωπος του Grand Frais δήλωσε:

«Συνεργαζόμαστε στενά με την αστυνομία για να διασφαλίσουμε ότι η έρευνα θα κυλήσει ομαλά και ότι το προσωπικό και οι πελάτες μας είναι ασφαλείς».

Το σούπερ μάρκετ αρνήθηκε να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Οι μπανάνες φαίνεται να είναι το φρούτο που επιλέγουν οι νοτιοαμερικανοί διακινητές ναρκωτικών, καθώς αποστολές με μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης έχουν κατασχεθεί στην Ευρώπη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το μεγαλύτερο μέρος της κοκαΐνης προερχόταν από την Κολομβία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.