ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Απαραίτητος» ο Κικίλιας! Μην τρελαίνεστε, είναι απλά το αντίθετο του «παραιτήσιμος». Αλλωστε γιατί να παραιτηθεί; Για 65,000 καμένα στρέμματα και 2 νεκρούς ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Γεωργία: Η στιγμή που 24χρονη Ρωσίδα σκοντάφτει στο δρόμο και σκοτώνεται ενώ διασκεδάζει με τη φίλη της που τραβάει βίντεο

Οι κραυγές της άτυχης νεαρής γυναίκας ακούγονται για λίγο στο βίντεο μέχρι η οθόνη να σβήσει

Γεωργία: Η στιγμή που 24χρονη Ρωσίδα σκοντάφτει στο δρόμο και σκοτώνεται ενώ διασκεδάζει με τη φίλη της που τραβάει βίντεο

Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται μία Ρωσίδα να σκοντάφτει στο δρόμο και να σκοτώνεται ενώ διασκεδάζει με τη φίλη της που τραβάει βίντεο. 

Ενώ τραγουδάει και πίνει η άτυχη γυναίκα, η φίλη της την καταγράφει με την κάμερα του κινητού της να σκοντάφτει σε τοιχίο, να πέφτει κάτω και να σκοτώνεται. Κι όλα αυτά συνέβησαν ενώ οι δύο φίλες βγήκαν να γιορτάσουν και ξαφνικά επέρχεται το χάος.

Οι τελευταίες στιγμές της 24χρονης Αρίνα Γκλαζουνόβα καταγράφηκαν σε ένα σκληρό βίντεο που τραβήχτηκε στην Τιφλίδα της Γεωργίας.

Τα πλάνα δείχνουν την Αρίνα, που κατάγεται από τη Μόσχα, να περπατάει σε ένα πεζοδρόμιο τραγουδώντας την επιτυχία «For The Last Time» του ρωσικού συγκροτήματος Hunger Boys.

Καθώς περπατάει στο πεζοδρόμιο, η Αρίνα κοιτάζει προς την κάμερα του τηλεφώνου της φίλου της χωρίς όμως να κοιτάζει πού πηγαίνει.

Παρόλο που η 24χρονη συνεχίζει να τραγουδάει, ξαφνικά πέφτει και στα μάτια της φίλης της καθρεπτίζεται ο τρόμος. Η 24χρονη πέφτει ξαφνικά σκοντάφτει, πέφτει από το τοιχίο με το κεφάλι και καταλήγει σε υπόγειο πέρασμα.

Οι κραυγές της άτυχης νεαρής γυναίκας ακούγονται για λίγο στο βίντεο μέχρι η οθόνη να σβήσει.

Η Ρωσίδα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αλλά πέθανε από τραύματα στο κεφάλι αλλά και σπασμένο λαιμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σημείο όπου καταγράφηκε η τραγωδία οι περαστικοί αφήνουν λουλούδια τιμώντας τη μνήμη της άτυχης γυναίκας που άφησε την τελευταία της πνοή στις 27 Σεπτεμβρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.