ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Γερμανία: Ομαδικός βιασμός 18χρονης από Σύριους και Ιρακινούς – Της «έριξαν» ναρκωτικά στο φαγητό

Στον ομαδικό βιασμό φέρεται να συμμετείχε και μία νεαρή γυναίκα.

Γερμανία: Ομαδικός βιασμός 18χρονης από Σύριους και Ιρακινούς – Της «έριξαν» ναρκωτικά στο φαγητό

Λίγες μόλις ώρες μετά την παραδοχή της υπουργού Εσωτερικών της Γερμανίας ότι το μεταναστευτικό προκαλεί κατάρρευση του αισθήματος ασφαλείας στην χώρα, μία 18χρονη βιάστικε ομαδικά, σε ένα πάρκινγκ, από επτά μουσουλμάνους.

Στην υπόθεση εμπλέκονται δύο Ιρακινοί υπήκοοι, ένας Γερμανο-Σύρος και άλλοι τέσσερις που έχουν γερμανική υπηκοότητα.

Οι Γερμανοί πολίτες ενδέχεται να έχουν μεταναστευτικό υπόβαθρο, αλλά η Γερμανία δεν δημοσιοποιεί τέτοια στοιχεία.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ένας από τους υπόπτους φέρεται να είναι και γυναίκα, ενώ η ηλικία τους επίσης σοκάρει, καθώς έιναι κυμαίνεται από τα 18 έως τα 21 έτη.

Οι δύο Ιρακινοί θεωρούνται οι κύριοι ύποπτοι για την επίθεση και βρίσκονται υπό κράτηση, σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα NW.

Το περιστατικό συνέβη στις 24 Αυγούστου μέσα στο πάρκινγκ ενός εστιατορίου γρήγορου φαγητού, με τους υπόπτους να φέρονται να βιάζουν τη λιπόθυμη κοπέλα μέσα σε ένα σταθμευμένο όχημα.

Η αστυνομία ερευνά τη χρήση ναρκωτικών ουσιών, οι οποίες λέγεται ότι χρησιμοποιήθηκαν στην κοπέλα μέσα στην αίθουσα χορού GoParc, η οποία μοιράζεται τον ίδιο χώρο στάθμευσης. Οι εισαγγελείς λένε ότι έχουν βίντεο από κάμερα ασφαλείας του περιστατικού.

Πολλά σπίτια έχουν ερευνηθεί στην περιοχή Minden-Lübecke, μεταξύ άλλων στο Hille και στο Bad Oeynhausen.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατασχέθηκαν επίσης όλα τα κινητά τηλέφωνα των υπόπτων, σύμφωνα με το Radio Harford.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.