ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Σουηδίας συνελήφθησαν γυναίκες ως συμμορία βιαστών… γυναικών: Πολιτικές «πρόσφυγες» από το Ιράκ!

Μία από τις αδερφές είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για ξέπλυμα χρήματος και κλοπή

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Σουηδίας συνελήφθησαν γυναίκες ως συμμορία βιαστών… γυναικών: Πολιτικές «πρόσφυγες» από το Ιράκ!

Για πρώτη φορά στη ιστορία της Σουηδίας, δύο γυναίκες διώκονται για ομαδικό βιασμό.

Οι δύο Ιρακινές αδερφές, «πολιτικές» πρόσφυγες από το Ιράκ, ξυλοκόπησαν μια άλλη γυναίκα κατά τη διάρκεια ενός πάρτι και τη κακοποίησαν σεξουαλικά με ένα αμβλύ αντικείμενο.

Μία από τις αδερφές είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για ξέπλυμα χρήματος και κλοπή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.