ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Γιατί επιχείρησαν να δολοφονήσουν το Ν.Τραμπ για δεύτερη φορά: Φοβούνται ότι κερδίζει και με την Κ.Χάρις

Ο επίδοξος δολοφόνος Ράιαν Γουέσλι Ρουθ υποστηρίζει Δημοκρατικούς, μισεί τον Τραμπ και είχε εταιρεία μισθοφόρων στην Ουκρανία

Γιατί επιχείρησαν να δολοφονήσουν το Ν.Τραμπ για δεύτερη φορά: Φοβούνται ότι κερδίζει και με την Κ.Χάρις

Μετά την νέα απόπειρα δολοφονίας κατά του Ν.Tραμπ, που έλαβε χώρα, αυτή τη φορά στο Γουέστ Παλμ Μπιτς της Φλόριντα δημιουργείται το ερώτημα, αφού σύμφωνα με τα ΜΜΕ που πρόσκεινται και υποστηρίζουν τους Δημοκρατικούς, η Καμάλα Χάρις, προηγείται στις δημοσκοπήσεις τους και κατά αυτά κέρδισε το ντιμπέιτ, γιατί ένας οπαδός τους και φανερά εμπλεκόμενος με αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, επιχείρησε να τον δολοφονήσει.

Η εμπλοκή του με υπηρεσίες που ανήκουν στο «παρασκήνιο» αποδεικνύεται αυτομάτως καθώς κάνεις «μέσος πολίτης» δεν μπορεί να δημιουργήσει δίκτυο στρατολόγησης μισθοφόρων που στέλνονται στην Ουκρανία για να πολεμούν κατά των Ρώσων.

Η νέα απόπειρα δολοφονίας του Ν.Τραμπ, καταδεικνύει ότι οι κύκλοι που δεν τον θέλουν να εκλεγεί ξανά πρόεδρος των ΗΠΑ, γνωρίζουν ότι έχει και τις περισσότερες πιθανότητες για να κερδίσει τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές.

Είναι γνωστό ότι οι δημοσκοπήσεις και η προπαγάνδα για το ποιος έχει τον «αέρα του νικητή» πραγματοποιούνται για να επηρεαστούν όσοι ακόμα είναι αναποφάσιστοι, διότι οι ψηφοφόροι τέτοιου τύπου πάντοτε επιλέγουν πάντα αυτόν για τον οποίον έχουν πειστεί ότι θα κερδίσει.

Φαίνεται πως οι κύκλοι που υποστηρίζουν την «Woke» ατζέντα, έχοντας την πραγματική εικόνα του τι συμβαίνει δεν νιώθουν καθόλου σίγουροι ότι μπορεί να κερδίσει η Κ.Χάρις.

Ο συλληφθείς δήλωσε παλιότερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι «η δημοκρατία είναι στο ψηφοδέλτιο» φέτος και «δεν μπορούμε να χάσουμε» απηχώντας τη ρητορική κατά του Τραμπ που χρησιμοποίησε η αντιπρόεδρος Κάμαλα Χάρις και ο πρόεδρος Μπάιντεν!

Ο Tom Fitton, πρόεδρος της συντηρητικής νομικής ομάδας Judicial Watch, δήλωσε στην The Post: «Δεν είναι τυχαίο ότι ο Routh επανέλαβε την εξτρεμιστική ρητορική της Καμάλα και του Τζο εναντίον του Τραμπ. Σε αυτό το σημείο είναι ασυγχώρητη υποκίνηση».

Ο 58χρονος Ράιαν Γουέσλι Ρουθ εντοπίστηκε με ένα καλάσνικοφ AK-47 σε απόσταση λίγων εκατοντάδων μέτρων από τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ ενώ αυτός έπαιζε γκολφ στο κλαμπ του στο Γουέστ Παλμ Μπιτς της Φλόριντα την Κυριακή.

Είναι η δεύτερη φορά που ένας ένοπλος προσπαθεί να σκοτώσει τον 45ο πρόεδρο των ΗΠΑ μέσα σε δύο μήνες καθώς στις 13 Ιουλίου ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών τραυματίστηκε στο αυτί από τα πυρά του 20χρονου Τόμας Μάθιου Κρουκς και είναι επίσης η δεύτερη φορά που ένας επίδοξος εκτελεστής κατάφερε να πλησιάσει τόσο κοντά (όλως τυχαίως).

Σύμφωνα με τον σερίφη της κομητείας Παλμ Μπιτς, Ρικ Μπράντσο, ο Ρουθ κρύφτηκε κοντά σε έναν φράχτη με συρματόπλεγμα σε απόσταση 300 έως 500 μέτρων από τον Τραμπ γύρω στις 2 μ.μ. (τοπική ώρα, 21:00 ώρα Ελλάδος), «με ένα τουφέκι με διόπτρα».

Μάλιστα στους θάμνους που είχε κρυφτεί ο ύποπτος λίγο αργότερα οι αρχές εντόπισαν ένα τουφέκι τύπου AK-47 (καλάσνικοφ) με διόπτρα, δύο σακίδια πλάτης και μια κάμερα GoPro.

Ο δράστης τοποθέτησε την GoPro στον φράχτη και «σκόπευε να κινηματογραφήσει» αυτό που θα ήταν η δολοφονία ενός πρώην προέδρου, δήλωσαν αξιωματούχοι.

Κατά την ίδια ενημέρωση τον 58χρονο εντόπισε πράκτορας των Μυστικών Υπηρεσιών όταν είδε την κάννη του όπλου του μέσα από τον αλυσιδωτό φράχτη στα περίχωρα του Trump International Golf Course West Palm Beach South.

Ο πράκτορας, ο οποίος προπορευόταν του Τραμπ άνοιξε πυρ εναντίον του 58χρονου, ο οποίος στη συνέχεια διέφυγε αλλά χάρη σε έναν πολίτη που φωτογράφισε το αυτοκίνητό του, ένα μαύρου χρώματος Nissan, συνελήφθη περίπου 65 χιλιόμετρα βόρεια στο Παλμ Μπιτς.

Αμερικανικά μέσα μεταδίδουν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ βρισκόταν μεταξύ της πέμπτης και της έκτης τρύπας στο γήπεδο γκολφ με τον φίλο του και δωρητή του Στιβ Γουίτκοφ, ο οποίος περιέγραψε ότι «ξαφνικά ακούσαμε μπαμ, μπαμ, μπαμ»

Δεν έχει διευκρινιστεί αν ο Ρουθ πυροβόλησε ή όχι κατά των πρακτόρων της Μυστικής Υπηρεσίας.

Όπως δήλωσε ο σερίφης της κομητείας Μάρτιν Γουίλιαμ Σνάιντερ, ο 58χρονος κατά τη σύλληψή του ήταν ψύχραιμος και ανέκφραστος.

Ο Ράιαν Γουέσλι Ρουθ είναι κάτοικος της Χαβάης, έχει υπερασπιστεί τις θέσεις των Δημοκρατικών στο διαδίκτυο και ήταν δωρητής για  υποψηφίους των Δημοκρατικών.

Μεταξύ Σεπτεμβρίου 2019 και Μαρτίου 2020, ο Ρουθ, συνεισέφερε περισσότερα από 140 $ στην πλατφόρμα συγκέντρωσης κεφαλαίων των Δημοκρατικών ActBlue, όπως δείχνουν οι καταθέσεις της Ομοσπονδιακής Εκλογικής Επιτροπής (FEC).

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Ρουθ υπάρχουν μηνύματα υπέρ της Παλαιστίνης, της Ταϊβάν και κατά της Κίνας, συμπεριλαμβανομένων ισχυρισμών για κινεζικό «βιολογικό πόλεμο» και αναφορές στον ιό Covid-19 ως «επίθεση».

Όπως δήλωσε ο γιος του, ο Ρουθ είχε ταξιδέψει στην Ουκρανία «εθελοντικά» (τι άλλο θα ακούσουμε) για να μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια σε ουκρανικά στρατεύματα.

Μιλώντας, δε, στην Daily Mail είπε ότι ο πατέρας του μισεί τον Τραμπ «όπως κάθε λογικός άνθρωπος (!). Ούτε εγώ συμπαθώ τον Τραμπ».

Σε συνέντευξη του στο Newsweek Romania το 2022, είχε δηλώσει ότι βοήθησε στη στρατολόγηση ξένων εθελοντών για να πολεμήσουν για την Ουκρανία.

Εδώ βέβαια καταρρίπτεται κάθε κανόνας της Λογικής με αυτά που κάποιοι θέλουν να πιστέψουμε με το έτσι θέλω.

Δεν μπορεί ένας απλός πολίτης να διοργανώσει τέτοιο δίκτυο στρατολόγησης χωρίς να έχει την έγκριση υπηρεσιών που δρουν εκτός των επισήμων «καναλιών» και φυσικά χωρίς την βοήθεια τους.

Τα αμερικανικά ΜΜΕ επιχειρούν να τον παρουσιάσουν ως κάποιον που «λατρεύει την Ουκρανία» και στον «ελεύθερό του χρόνο» αποφάσισε να γίνει στρατολογητής!

Η σελίδα του στο LinkedIn δείχνει ότι φοίτησε στο Γεωπονικό και Τεχνικό Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας, αλλά μετακόμισε στη Χαβάη κάπου γύρω στο 2018.

Σύμφωνα με το Τμήμα Σωφρονιστικών Ιδρυμάτων Ενηλίκων της Βόρειας Καρολίνας, κάποιος με το ίδιο ονοματεπώνυμο και την ίδια ημερομηνία γέννησης του Routh συγκέντρωσε περισσότερες από δώδεκα ποινικές κατηγορίες το 2001 και το 2002, μεταξύ των οποίων για οπλοφορία και εγκατάλειψη.

Επίσης, τον Απρίλιο του 2002 είχε διαπράξει ένα ιδιαίτερα ανησυχητικό κακούργημα που αφορούσε «κατοχή όπλου μαζικής καταστροφής», όπως δείχνουν τα αρχεία.

Με λίγα λόγια ο άνθρωπος αυτός δεν μπορεί να χαρακτηριστεί απλά «μέσος πολίτης» και ήταν ικανός, ή τουλάχιστον είχε προδιαθέσεις, για ακραίες «αποστολές»…

Είναι σίγουρο ότι η νέα απόπειρα δολοφονίας κατά το πρωί Αμερικανού προέδρου θα προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερο θόρυβο από την πρώτη απόπειρα στο Μπάτλερ στην Πενσιλβάνια παρά το γεγονός ότι εκεί υπήρξε νεκρός.

Η πρώτη έγινε επί υποψηφιότητας Μπάιντεν και η δεύτερη έγινε επί υποψηφιότητας Χάρις.

Σε ό,τι αφορά την δεύτερη απόπειρα ανακόπτει την οποιαδήποτε δυναμική προσπαθούσαν να δημιουργήσουν τα ΜΜΕ που πρόσκεινται στους Δημοκρατικούς και αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ.

Και οι δύο απόπειρες δείχνουν ότι ο Ν.Τραμπ «ενοχλεί» και κυρίως φοβίζει ένα υπόγειο σύστημα που επιχειρεί να επιβάλει σε όλο τον πλανήτη ένα ολοκληρωτικό καθεστώς ανελευθερίας και ελέγχου των πάντων.

Το έχουμε ξαναπεί, οι αμερικανικές εκλογές φέτος είναι πιο σημαντικές από ποτέ.

Δεν είναι πολιτικό το ζήτημα, είναι υπαρξιακό…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.