ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Η ανάρτηση θαυμασμού του Έλον Μασκ για την Ιλιάδα – «Η καλύτερη ιστορία που δημιουργήθηκε ποτέ»

Ποιος είναι ο αγαπημένος του χαρακτήρας

Η ανάρτηση θαυμασμού του Έλον Μασκ για την Ιλιάδα – «Η καλύτερη ιστορία που δημιουργήθηκε ποτέ»

Ο Έλον Μασκ, φαίνεται πως είναι γοητευμένος με την ιστορία της Ιλιάδας, καθώς προχώρησε σε νέα ανάρτηση θαυμασμού για το ομηρικό έπος, αποκαλύπτοντας παράλληλα, ποιος είναι ο αγαπημένος του χαρακτήρας.

«Η απίστευτα συναρπαστική ιστορία της Ιλιάδας δημιουργήθηκε για να απαγγέλλεται, επομένως ακούστε την» έγραψε εχθές ο μεγιστάνας της τεχνολογίας σε ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter), επαναλαμβάνοντας ουσιαστικά τη σύσταση που είχε κάνει πριν από 10 μέρες στους followers τους να προτιμήσουν το audiobook.

Σε χθεσινή του δημοσίευση ο Μασκ συμπεριέλαβε ένα κλιπ από την ταινία Troy που κυκλοφόρησε το 2004 σε σκηνοθεσία Βόλφγκανγκ Πέτερσεν και σενάριο του Ντέιβιντ Μπένιοφ, που δείχνει «τον Πρίαμο να ικετεύει τον Αχιλλέα να του επιστρέψει τη σορό του αγαπημένου του γιου» όπως γράφει στη λεζάντα ο ιδιοκτήτης του X.

Μάλιστα, σε απάντησή του σε μία σχολιάστρια στην ανάρτηση ο 52χρονος επισήμανε ότι ο αγαπημένος του χαρακτήρας από την Ιλιάδα είναι ο Οδυσσέας.

Σε μια ακόμη χθεσινή ανάρτησή του, που περιλάμβανε το link για το ομηρικό έπος στα αγγλικά από την σειρά Penguin Classic, ο Μασκ χαρακτήρισε την Ιλιάδα ως «την καλύτερη ιστορία που δημιουργήθηκε ποτέ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.