ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Σέριφος: Η απόδειξη ότι είμαστε στην χώρα που καίγονται ακόμα και τα βράχια...

Η Γεωργία απαγόρευσε τους γάμους μεταξύ των ΛΟΑΚΙ+ και την υιοθεσία παιδιών από αυτούς

Απαγόρευσε και την διάδοση προπαγάνδας

Η Γεωργία απαγόρευσε τους γάμους μεταξύ των ΛΟΑΚΙ+ και την υιοθεσία παιδιών από αυτούς

Το κοινοβούλιο της Γεωργίας ενέκρινε επί της αρχής νομοσχέδιο που απαγορεύει την προπαγάνδα των LGBT (ΛΟΑΤΚΙ), τον γάμο μεταξύ τους και την υιοθεσία παιδιών από αυτούς.

Συγκεκριμένα το κυβερνών «κόμμα του Γεωργιανού Ονείρου» προτείνει την απαγόρευση:

1) γάμου ομοφύλων: Το νομοσχέδιο απαγορεύει τους γάμους ομοφυλόφιλων, καθώς και την εγγραφή σχέσεων εάν τουλάχιστον ένας σύντροφος σε ένα ζευγάρι «ταξινομηθεί ως διαφορετικό βιολογικό φύλο».

2) αλλαγή φύλου: Οι γιατροί δεν θα μπορούν να κάνουν χειρουργικές επεμβάσεις και άλλους χειρισμούς που συμβάλλουν στη μετάβαση των τρανσέξουαλ, όπως και υιοθεσία παιδιών από μη ετεροφυλόφιλους ή queer άτομα

3) Προπαγάνδα LGBT: Απαγορεύεται η διαφήμιση, η συμβολή σε εκπαιδευτικά προγράμματα ή διανομή σχετικού υλικού σε εκπαιδευτικά ιδρύματα που μεταδίδουν πληροφορίες που στοχεύουν στη «δημοσιοποίηση» της τρανσέξουαλ εκδοχής και των σχέσεων μεταξύ ομοφυλοφίλων.

Θα απαγορεύεται η παροχή πρόσβασης σε αυτές τις πληροφορίες σε ανηλίκους.

Για τον ίδιο σκοπό απαγορεύεται η διεξαγωγή δημόσιων συναθροίσεων -δηλαδή συγκεντρώσεων και παρελάσεων.

Οι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς δεν θα μπορούν να μεταδίδουν σκηνές που απεικονίζουν στενές σχέσεις μεταξύ μελών του ίδιου φύλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ίδια παράγραφος απαγορεύει τη μετάδοση σκηνών αιμομιξίας, επομένως οι αρχές εξισώνουν στην πραγματικότητα τις σεξουαλικές σχέσεις LGBT με την αιμομιξία.  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.