ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

«Η Γεωργία πρέπει να ζητήσει συγγνώμη για τον πόλεμο του 2008 με την Ρωσία» είπε ο πρώην πρωθυπουργός Μπιτζίνα Ιβανισβίλι

«Η επίθεση στη Νότια Οσετία έγινε με εντολή των ξένων»

«Η Γεωργία πρέπει να ζητήσει συγγνώμη για τον πόλεμο του 2008 με την Ρωσία» είπε ο πρώην πρωθυπουργός Μπιτζίνα Ιβανισβίλι

Ο πλουσιότερος άνδρας της Γεωργίας, ο Μπιτζίνα Ιβανισβίλι, προτείνει η χώρα του να ζητήσει συγγνώμη από τους Οσέτιους για τον πόλεμο του 2008 με τη Ρωσία που οδήγησε στην απόσχιση και πλήρη ανεξαρτητοποίηση της Αμπχαζίας και της Νότιας Οσετίας.

Η Ρωσία αναγνώρισε τη Νότια Οσετία και μια άλλη αποσχισθείσα περιοχή, την Αμπχαζία, ως ανεξάρτητα κράτη μετά την απόκρουση από τα ρωσικά στρατεύματα της προσπάθειας της Γεωργίας να ανακαταλάβει τη Νότια Οσετία σε έναν πενθήμερο πόλεμο το 2008.

Ο Ιβανισβίλι, ένας δισεκατομμυριούχος πρώην πρωθυπουργός που είναι ο επικεφαλής υποψήφιος του κυβερνώντος κόμματος «Γεωργιανό Όνειρο» στις εκλογές της 26ης Οκτωβρίου, δήλωσε ότι το «εγκληματικό καθεστώς» του πρώην προέδρου Μιχαήλ Σαακασβίλι προκάλεσε τον πόλεμο με εντολή ξένων δυνάμεων, σύμφωνα με τον δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα της Γεωργίας 1TV.

Ο Σαακασβίλι εκτίει ποινή φυλάκισης έξι ετών για κατάχρηση εξουσίας και δεν ήταν δυνατόν να απαντήσει στις κατηγορίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το κόμμα του Ενωμένο Εθνικό Κίνημα (UNM) δήλωσε ότι οι δηλώσεις του Ιβανισβίλι αποτελούν εθνική ντροπή που εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Ρωσίας και χαρακτήρισε τη δήλωση προδοτική, σύμφωνα με το Interpress News.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.