ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...
prodeals.gr

Η Κ.Μίντλετον πραγματοποίησε νέα δημόσια εμφάνιση: Πήγε σε αγώνα ποδοσφαίρου με τον πρίγκιπα Λούις (φωτο) 

Δείτε το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Tik Tok

Η Κ.Μίντλετον πραγματοποίησε νέα δημόσια εμφάνιση: Πήγε σε αγώνα ποδοσφαίρου με τον πρίγκιπα Λούις (φωτο) 

Μία Αγγλίδα φαν της βασιλικής οικογένειας δημοσίευσε ένα βίντεο στο Tiktok στο οποίο εξιστορεί την εμπειρία που είχε με την πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον. 

Η Κέιτ Μίντλετον και ο μεγαλύτερος της γιος, πρίγκιπας Λούις βρέθηκαν σε τοπικό αγώνα ποδοσφαίρου νέων αφού ο νεαρός «διάδοχος» έπαιζε στο παιχνίδι.

@royalteaandtarot

Omg!! What a weird weekend I’ve had! 😳😱 you can zoom in on the photo I shared! #katemiddleton #royalnews #royalty #royalfamily #princessofwales #catherinemiddleton #princeharry #meghanmarkle #princewilliam #kingcharles #fyppp #thequeen

♬ original sound – RoyalTeaAndTarot

Η γυναίκα που ανέβασε το βίντεο ανέφερε: «Δεν θα πιστέψετε τι μου συνέβη. Πηγαίνω τα περισσότερα σαββατοκύριακα τον γιο μου σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, και αυτό το σαββατοκύριακο είχα αισθανθεί ότι το κλίμα στο χώρο ήταν κάπως διαφορετικό. Ρώτησα μία φίλη μου “Τι συμβαίνει” και εκείνη μου είπε: “Πίσω σου είναι η Κέιτ Μίντλετον με τον Λούις και τους σωματοφύλακές τους”.

Εκείνη την ώρα γύρισα και πραγματικά η Κέιτ ήταν μόλις μερικά βήματα μακριά μου. Φορούσε απλά ρούχα και φαινόταν ότι ήθελε να μη δώσει στόχο. Βέβαια, όλοι ήξεραν ότι ήταν εκείνη αφού ξέρουν ποιοι είναι οι σωματοφύλακές της. Δεν ήξερα τι να κάνω, σκεφτόμουν ότι πρέπει να βγάλω φωτογραφία», είπε η γυναίκα που είδε την πριγκίπισσα στο γήπεδο, εμφανώς έκπληκτη.

Και συνέχισε: «Την είδα και σκεφτόμουν: “Είναι όντως αυτή; Είναι στ’ αλήθεια η Κέιτ;” Πραγματικά φαινόταν κουρασμένη, δεν είχε βάλει πολύ μακιγιάζ και δεν έβγαλε στιγμή το καπέλο. Ο Λούις έμοιαζε με τον Λούις. Δεν ήθελα να τον βγάλω φωτογραφία, δεν το θεώρησα σωστό. Ο πρίγκιπας δεν έπαιξε σε όλο τον αγώνα, στο τέλος έφυγαν με ένα αμάξι Rage Rover που πήγε πολύ πολύ αργά, πράγμα αρκετά περίεργο».

«Κάποιοι μπορεί να μην με πιστέψουν ζητώ από όσους έχουν Tiktok και ήταν σε εκείνο τον αγώνα να επιβεβαιώσουν ότι ήταν πραγματικά η Κέιτ Μίντλετον. Ήταν εκεί μαζί με τις άλλες μαμάδες σαν μία απλή μητέρα. Δεν ξέρω γιατί μου φαίνεται τόσο περίεργο μιας και θα γίνει κάποια στιγμή βασίλισσα και απλά ήταν στο ίδιο γήπεδο με μένα ένα τυχαίο Σάββατο πρωί», κατέληξε η γυναίκα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.