ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Η Κ.Χάρις προηγείται του Ν.Τραμπ 2 μονάδες στην δημοσκόπηση του Reuters – Σε άλλες 8 μετρήσεις προηγείται ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ

O N.Tραμπ διατηρεί το προβάδισμα ωστόσο η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ θα είναι δυσκολότερη αντίπαλος από τον Τ.Μπάιντεν

Η Κ.Χάρις προηγείται του Ν.Τραμπ 2 μονάδες στην δημοσκόπηση του Reuters – Σε άλλες 8 μετρήσεις προηγείται ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ

Η Κ.Χάρις προηγείται του Ν.Τραμπ 2 μονάδες στην σημερινή δημοσκόπηση του Reuters και συγκεκριμένα με 44% έναντι 42%, αλλά σε άλλες 8 σφυγμομετρήσεις των τελευταίων δύο ημερών προηγείται ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος.

Οι δύο από αυτές μάλιστα βγήκαν μετά την δημοσκόπηση του Reuters.

Σίγουρα στην αρχή θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στις νέες δημοσκοπήσεις. Η Κ.Χάρις έχει το πλεονέκτημα ότι δεν είναι άρρωστη όπως ο Τζο Μπάιντεν και κάποιοι αναποφάσιστοι θα το ξανασκεφτούν, ενώ πριν με τον Τζο Μπάιντεν είχαν αποφασίσει να τον καταψηφίσουν λόγω διανοητικής ακαταλληλότητας.

Το γεγονός ότι οι ΗΠΑ είναι πολιτικά πολωμένες ούτε αυτό είναι ευνοϊκό για το Ν.Τραμπ καθώς πολλοί Δημοκρατικοί θα ψηφίσουν με κομματικές παρωπίδες και ας γνωρίζουν ότι το κόμμα τους κάνει κακό αυτή την στιγμή και στις ΗΠΑ και στον κόσμο.

Ωστόσο ο Ν.Τραμπ δείχνει να έχει εδραιώσει ένα προβάδισμα έστω και μικρό έναντι της Κ.Χάρις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πολλά θα κριθούν τις επόμενες ημέρες στην επικοινωνιακή πολιτική που θα ακολουθήσει ο Ν.Τραμπ. Η Χάρις πάντως ακολουθάει την πολιτική της ακραίας πόλωσης και επιτίθεται σε έναν άνθρωπο που μόλις λίγες μέρες πριν ένας δολοφόνος επιχείρησε να τον σκοτώσει σε δημόσια ομιλία του στο Μπάτλερ της Πενσιλβάνιας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.