Η Κ.Χάρις προηγείται του Ν.Τραμπ 2 μονάδες στην σημερινή δημοσκόπηση του Reuters και συγκεκριμένα με 44% έναντι 42%, αλλά σε άλλες 8 σφυγμομετρήσεις των τελευταίων δύο ημερών προηγείται ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος.

Οι δύο από αυτές μάλιστα βγήκαν μετά την δημοσκόπηση του Reuters.

Σίγουρα στην αρχή θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στις νέες δημοσκοπήσεις. Η Κ.Χάρις έχει το πλεονέκτημα ότι δεν είναι άρρωστη όπως ο Τζο Μπάιντεν και κάποιοι αναποφάσιστοι θα το ξανασκεφτούν, ενώ πριν με τον Τζο Μπάιντεν είχαν αποφασίσει να τον καταψηφίσουν λόγω διανοητικής ακαταλληλότητας.

Το γεγονός ότι οι ΗΠΑ είναι πολιτικά πολωμένες ούτε αυτό είναι ευνοϊκό για το Ν.Τραμπ καθώς πολλοί Δημοκρατικοί θα ψηφίσουν με κομματικές παρωπίδες και ας γνωρίζουν ότι το κόμμα τους κάνει κακό αυτή την στιγμή και στις ΗΠΑ και στον κόσμο.

Ωστόσο ο Ν.Τραμπ δείχνει να έχει εδραιώσει ένα προβάδισμα έστω και μικρό έναντι της Κ.Χάρις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πολλά θα κριθούν τις επόμενες ημέρες στην επικοινωνιακή πολιτική που θα ακολουθήσει ο Ν.Τραμπ. Η Χάρις πάντως ακολουθάει την πολιτική της ακραίας πόλωσης και επιτίθεται σε έναν άνθρωπο που μόλις λίγες μέρες πριν ένας δολοφόνος επιχείρησε να τον σκοτώσει σε δημόσια ομιλία του στο Μπάτλερ της Πενσιλβάνιας.