ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Ι.Μασκ για Washington Post: Στην αντεπίθεση ο επιχειρηματίας – «Η ήττα των εκλογών τους κάνει απελπισμένους»

Μέσω μιας ανάρτησής του στο X απάντησε στους ισχυρισμούς της αμερικάνικης εφημερίδας πως είχε εργαστεί παράνομα στις ΗΠΑ

Ι.Μασκ για Washington Post: Στην αντεπίθεση ο επιχειρηματίας – «Η ήττα των εκλογών τους κάνει απελπισμένους»

Ο γνωστός δισεκατομμυριούχος έκανε μια ανάρτηση στο X (27/10) στην οποία απαντά λακωνικά αλλά περιεκτικά στην Washington Post και διαψεύδει τους ισχυρισμούς της ότι για κάποιο διάστημα είχε εργαστεί παράνομα στις ΗΠΑ.

Θυμίζουμε πως η αμερικανική εφημερίδα είχε κάνει ρεπορτάζ, στο οποίο ειδικοί επί του θέματος της μεταναστευτικής νομοθεσίας δήλωσαν ότι ο Μασκ θα έπρεπε να ήταν εγγεγραμμένος σε πλήρες πρόγραμμα σπουδών προκειμένου να διατηρήσει έγκυρη άδεια εργασίας ως φοιτητής.

Η βίζα J-1 επιτρέπει σε ξένους φοιτητές να αποκτήσουν ακαδημαϊκή εκπαίδευση στις ΗΠΑ, ενώ η H1-B βίζα προορίζεται για προσωρινή εργασία.

Στο ίδιο ρεπορτάζ η Washington Post αναφέρει πως ο Μασκ έφτασε στο Πάλο Αλτο της Καλιφόρνιας το 1995 για να παρακολουθήσει μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο Πανεπιστήμιο Στάνφορντ, αλλά ποτέ δεν εγγράφηκε στις σπουδές του.

Αντίθετα, ανέπτυξε την εταιρεία λογισμικού Zip2, την οποία και πούλησε έναντι 300 εκατομμυρίων δολαρίων.

Έτσι, ο Ίλον Μασκ απάντησε μέσω σημερινής (27/10) του δημοσίευσης στο X λέγοντας:

«Είχα βίζα J-1 που στη συνέχεια μετατράπηκε σε H1-B. Ήμουν εκεί νόμιμα, αλλά έπρεπε να κάνω φοιτητική εργασία.

Μου επιτράπηκε να εργάζομαι κάπως υποστηρικτικά. Το σενάριο της ήττας των εκλογών τους κάνει απελπισμένους».

Δείτε το σχετικό ποστ:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.