ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Η στιγμή που τουρίστρια λιποθυμά όταν άλογο της βρετανικής βασιλικής φρουράς τη δαγκώνει (βίντεο)

Η σοκαρισμένη τουρίστρια τσιρίζει και τρέχει προς τους φίλους της, ενώ το πλήθος παρακολουθεί με το στόμα ανοιχτό

Η στιγμή που τουρίστρια λιποθυμά όταν άλογο της βρετανικής βασιλικής φρουράς τη δαγκώνει (βίντεο)

Την «πάτησε» μία τουρίστρια, η οποία παρά την προειδοποιητική πινακίδα «Προσοχή τα άλογα μπορεί να σας κλωτσήσουν ή να σας δαγκώσουν», πλησίασε πολύ κοντά ένα από αυτά της βρετανικής βασιλικής φρουράς έξω από το Household Cavalry Τν και στήθηκε για φωτογραφία.

Πριν προλάβει όμως να πάρει την τελική της πόζα, το άλογο στρέφεται προς το μέρος της, δαγκώνοντάς την στο χέρι.

Η σοκαρισμένη τουρίστρια τσιρίζει και τρέχει προς τους φίλους της, ενώ το πλήθος παρακολουθεί με το στόμα ανοιχτό. Κάποιοι, μάλιστα, δεν σταματούν να τραβούν με το κινητό τους το περιστατικό.

Κάποιος, φαίνεται να φροντίζει με βαμβάκι την πληγή της. Όμως η κατάστασή της, κάποια στιγμή επιδεινώνεται και η γυναίκα φαίνεται να χάνει τις αισθήσεις της.

Σε ένα άλλο βίντεο, η τουρίστρια φαίνεται να δέχεται αέρα από τους φίλους της, καθώς είναι ξαπλωμένη έξω στην πύλη.

Μάλιστα, σε μια πρωτοφανή κίνηση για τα δεδομένα, ο φρουρός φαίνεται να χρησιμοποιεί το σπαθί του και να κάνει σήμα, πριν πει σε κάποιον: «Μπορείτε να πάτε να φωνάξετε τον αστυνομικό;».

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Αυτό είναι το πιο πρόσφατο σε μια σειρά περιστατικών όπου τουρίστες δέχθηκαν δάγκωμα από άλογο φρουρού που βρίσκονταν σε υπηρεσία.

Παρά το γεγονός ότι πολλοί το θεωρούν τουριστικό αξιοθέατο, η Φρουρά του Βασιλιά αποτελείται από επίλεκτους στρατιώτες που υπηρετούν, οι οποίοι είναι επιφορτισμένοι με την προστασία της ζωής και της περιουσίας του μονάρχη.

Η Φρουρά του Βασιλιά γενικά δεν επιτρέπεται να αλληλεπιδρά με το κοινό, αλλά μπορεί να φωνάξει αν πλησιάσουν πολύ ή να παρουσιάσουν τις ξιφολόγχες τους εάν γίνουν επιθετικοί.

Οι στρατιώτες δεν πρέπει να αφήσουν τίποτα να τους αποσπάσει την προσοχή από τα καθήκοντά τους – με τα διαλείμματα της τουαλέτας να απαγορεύονται κατά τις δίωρες βάρδιες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ενώ οι τουρίστες μπορούν να τους τραβήξουν φωτογραφίες, ένοπλοι αξιωματικοί που βρίσκονται κοντά τους θα παρέμβουν εάν πλησιάσουν πολύ κοντά ή συμπεριφέρονται με ασέβεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.