Ένα μικρό καφενείο με τον όνομα Münch, στην Οσάκα της Ιαπωνίας, οποίο σερβίρει καφέ που φτάνει σε ηλικία τα 22 έτη.
Ωστόσο, για να τον απολαύσει κανείς θα πρέπει να δώσει περίπου 830 ευρώ (730 λίρες) για ένα φλιτζάνι!
Ο Kanji Tanaka, ιδιοκτήτης και μοναδικός υπάλληλος του The Münch, χρησιμοποιούσε έναν τύπο παγωμένου καφέ που διατηρούσε στο ψυγείο για να μπορεί να εξυπηρετήσει τους πελάτες του.
Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που σε χαιρετούν οι αεροσυνοδοί όταν μπαίνεις στο αεροπλάνο
Κάποια στιγμή ωστόσο ανακάλυψε ότι είχε ξεχάσει μια ποσότητα καφέ στο ψυγείο για πάνω από μισό χρόνο και επειδή δεν ήθελε να σερβίρει τον ξεχασμένο καφέ στους πελάτες αποφάσισε να τον δοκιμάσει ο ίδιος.
Διαπίστωσε, λοιπόν, με μεγάλη του έκπληξη ότι ο καφές ήταν ακόμα πιο ωραίος από αυτόν που διατηρούσε για λίγες μέρες στο ψυγείο μιας και είχε αποκτήσει μια ιδιαίτερη γεύση.
Τότε ο Kanji Tanaka αποφάσισε να αρχίσει να σερβίρει στους πελάτες καφέ που διατηρούσε για πολύ καιρό στο ψυγείο, φτάνοντας σήμερα να έχει εξελίξει την τεχνική αλλά και να έχει μεγαλώσει τις ποσότητες που διατηρεί.
Ο καφές σήμερα φυλάσσεται σε δρύινα βαρέλια και φτάνει από τα 20 μέχρι και τα 22 χρόνια σε ηλικία.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.