ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Ίμπιζα: Σεφ τραυμάτισε πελάτη επειδή του επέστρεψε το πιάτο

Είχε προηγηθεί λογομαχία ανάμεσα στους δύο άντρες

Ίμπιζα: Σεφ τραυμάτισε πελάτη επειδή του επέστρεψε το πιάτο

Σύμφωνα με τις ισπανικές αρχές ένας 37χρονος Ισπανός σεφ τραυμάτισε έναν 72χρονο Γερμανό τουρίστα, σε πολυτελές εστιατόριο στην Ίμπιζα, καθώς ο τελευταίος επέστρεψε το πιάτο του επειδή δεν ήταν αυτό που είχε ζητήσει.

Ο σεφ κατευθύνθηκε απειλητικά στο τραπέζι του 72χρονου, φωνάζοντας επιθετικά αφού άκουσε το παράπονό του ότι το πιάτο δεν ήταν αυτό που είχε παραγγείλει.

Στη συνέχεια, φέρεται να έσπρωξε τον πελάτη με τέτοια δύναμη που έπεσε, τραυματίζοντας την πλάτη και τον λαιμό του, ενώ ο σεφ έσπασε ένα πιάτο στο πάτωμα και συνέχισε να προσβάλλει τον άνδρα, αναφέρει στη σχετική της ανακοίνωση η ισπανική αστυνομία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά την ενημέρωση των αρμόδιων, η αστυνομία συνέλαβε τον σεφ, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για πρόκληση σοβαρής σωματικής βλάβης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.