ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ινδονησία: 22χρονη έχασε την ισορροπία της στον διάδρομο του γυμναστηρίου και έπεσε από παράθυρο – Βίντεο ντοκουμέντο 

Η άτυχη νεαρή βρήκε τραγικό θάνατο

Ινδονησία: 22χρονη έχασε την ισορροπία της στον διάδρομο του γυμναστηρίου και έπεσε από παράθυρο – Βίντεο ντοκουμέντο 

Η κάμερα κλειστού κυκλώματος ενός γυμναστηρίου στην Ινδονησία κατέγραψε τη στιγμή που μια γυναίκα βρήκε φρικτό θάνατο πέφτοντας από παράθυρο.

Το ατύχημα έγινε στις 18 Ιουνίου σε ένα κεντρικό γυμναστήριο στο Δυτικό Καλιμαντάν της Ινδονησίας. Η άτυχη γυναίκα, η οποία ήταν 22 ετών έκανε διάδρομο στον τρίτο όροφο του γυμναστηρίου έχοντας πίσω της ένα ανοιχτό παράθυρο.

Στο γυμναστήριο ήταν και ο φίλος της αλλά βρισκόταν σε άλλον όροφο. Μετά από 30 λεπτά πάνω στον διάδρομο, η κοπέλα πάτησε παύση για να σκουπίσει το ιδρωμένο της πρόσωπο με την πετσέτα της.

Ωστόσο, κάτι φαίνεται ότι πήγε στραβά και ο διάδρομος τέθηκε ξανά σε λειτουργία, με αποτέλεσμα η 22χρονη να χάσει την ισορροπία της, να σκοντάψει προς τα πίσω και στη συνέχεια να πέσει από το ανοιχτό παράθυρο στο κενό.

Στα πλάνα φαίνονται οι απέλπιδες προσπάθειές της να κρατήσει την ισορροπία της. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο αλλά λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της. Πέθανε από αιμορραγία στον εγκέφαλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά το τραγικό αυτό συμβάν, το γυμναστήριο έκλεισε για τρεις μέρες προκειμένου να γίνουν έρευνες για την ασφάλεια των ασκούμενων και για πιθανή αμέλεια. Η αστυνομία τόνισε επίσης, ότι το τζάμι των παραθύρων ήταν πολύ λεπτό για ένα πολυώροφο κτίριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.