Η γνωστή TikToker Koύμπρα Αικούτ, 26 ετών, από την Τουρκία έβαλε τέλος στη ζωή της πέφτοντας από πολυτελές διαμέρισμα μετά από ανησυχητικό μήνυμα που άφησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η 26χρονη, η οποία απέκτησε παγκόσμια φήμη για τα viral βίντεο της «Γάμος χωρίς γαμπρό», φέρεται να βρέθηκε νεκρή στην περιοχή Sultanbeyli της Κωνσταντινούπολης την περασμένη Δευτέρα. Ένα σημείωμα αυτοκτονίας φέρεται να βρέθηκε δίπλα στο σώμα της, μεταδίδουν τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης.

Η σταρ των social media, η οποία είχε ένα εκατομμύριο ακόλουθους στο TikTok και πάνω από 200.000 στο Instagram, είχε κάνει τους θαυμαστές της να ανησυχούν με πρόσφατες αναρτήσεις σχετικά με την απώλεια βάρους. Η ίδια έγραψε:

«Έχω συγκεντρώσει την ενέργειά μου, αλλά δεν μπορώ να πάρω βάρος. Χάνω ένα κιλό κάθε μέρα. Δεν ξέρω τι να κάνω. Πρέπει επειγόντως να πάρω βάρος ».

Η Αικούτ περιέγραψε χαριτολογώντας τον εαυτό της ως «νευρική νύφη» σε ένα κλιπ, που την έδειχνε να τρώει θριαμβευτικά ένα μπέργκερ την ημέρα του «γάμου με τον εαυτό της». Η σορός της μεταφέρθηκε πίσω στη γενέτειρά της Προύσα για να ταφεί σε μία τελετή στην οποία έδωσαν το παρών φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα.

Φέρεται να έπεσε από το διαμέρισμά της στην οδό Gişe στην ελίτ γειτονιά Hasanpaşa. Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα και η σορός της μεταφέρθηκε για νεκροψία σε ιδιωτικό νοσοκομείο.H γνωστή Τουρκάλα ινφλουένσερ Ντιλάν Πολάτ ήταν μεταξύ εκείνων που έσπευσαν να την αποχαιρετήσουν, όπως και ο Ενές Τσετινκάγια, ο δικηγόρος της Πολάτ, ο οποίος πιστεύεται ότι ήταν ο μακροχρόνιος σύντροφος της Αϊκούτ.

Οι θαυμαστές της πλημμύρισαν τη σελίδα της εκλιπούσαας στο TikTok με αφιερώματα, με πολλούς να την αποκαλούν «άγγελο» και κάποια που είχε «όμορφη καρδιά». Το τελευταίο βίντεο που μοιράστηκε λίγο πριν τον θάνατό της την έδειχνε να καθαρίζει σχολαστικά το διαμέρισμά της.

Η σταρ social media έγινε γνωστή στο TikTok αφού έκανε έναν….ιδιαίτερο γάμο χωρίς σύντροφο το 2023. Φόρεσε ένα εντυπωσιακό λευκό φόρεμα και τιάρα για την τελετή, στην οποία «παντρεύτηκε» τον εαυτό της και δήλωσε: «Δεν μπορώ να βρω έναν άξιο γαμπρό για τον εαυτό μου». Έφυγε με ένα αυτοκίνητο στολισμένο με λουλούδια, κρατώντας την ανθοδέσμη της έξω από το παράθυρο και φωνάζοντας χαρούμενα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κέρδισε εκατοντάδες χιλιάδες ακολούθους χάρη στο αισιόδοξο και ανάλαφρο περιεχόμενο, με το οποίο πολλοί θαυμαστές ταυτίστηκαν, και έχτισε μία επιτυχημένη καριέρα.