ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Γυμνοσάλιαγκας...

ΗΠΑ: Αεροπορική εταιρεία επιβάλλει αυστηρούς κανονισμούς στο «dress code» των αεροσυνοδών (φωτο)

Διαβάστε τι ζήτησε από τις υπαλλήλους της σχετικά με το ντύσιμό τους

ΗΠΑ: Αεροπορική εταιρεία επιβάλλει αυστηρούς κανονισμούς στο «dress code» των αεροσυνοδών (φωτο)

Σε ένα δισέλιδο ανακοινωθέν προχώρησε η Delta Airlines, αεροπορική εταιρεία με έδρα στις ΗΠΑ, τονίζοντας στις αεροσυνοδούς ότι όχι μόνο πρέπει να είναι παθιασμένες με την εργασία τους, αλλά ταυτόχρονα να είναι άκρως περιποιημένες.

Παράλληλα, η εταιρεία ενημέρωσε το προσωπικό της ακόμη και για το τι ισχύει με τα εσώρουχά τους, καθώς όπως ανέφερε «δεν θα πρέπει να είναι διακριτά στους επιβάτες».

Δείτε φωτογραφίες της ανακοίνωσης:

Όπως μπορούμε να αντιληφθούμε η Delta Airlines στην ανακοίνωση της ασχολείται με τον ρουχισμό, την περιποίηση, τα κοσμήματα αλλά και την εμφάνιση του προσώπου καθώς αναφέρει ότι «οι βλεφαρίδες δεν θα πρέπει να είναι “ακραίες” σε “μήκος και όγκο”».

Επίσης, το σημείωμα επισήμανε και άλλα ενδιαφέροντα κριτήρια τα οποία πρέπει να τηρούν οι υποψήφιοι όπως: «Τα κατάλληλα εσώρουχα πρέπει να φοριούνται, αλλά δεν πρέπει να είναι ορατά στους επιβάτες. Τα ρούχα πρέπει να είναι επαγγελματικά και να εφαρμόζουν σωστά. Τα φορέματα και οι φούστες πρέπει να είναι στο μήκος του γόνατος ή κάτω από αυτό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο τέλος αναφέρει: «Τα παπούτσια θα πρέπει να είναι κλειστά, με ή χωρίς τακούνια. Δεν επιτρέπονται αθλητικά παπούτσια. Η γραβάτα είναι απαραίτητη για όσους επιλέγουν να φορούν την ανδρική στολή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.