ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!

ΗΠΑ: Έδιωξαν δύο κοπέλες από πτήση εξαιτίας των ρούχων που φορούσαν

Οι κοπέλες δήλωσαν ότι έμειναν έκπληκτες

ΗΠΑ: Έδιωξαν δύο κοπέλες από πτήση εξαιτίας των ρούχων που φορούσαν

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό φέρεται να συνέβη σε μια πτήση της Spirit Airlines καθώς δύο γυναίκες φέρεται να διώχθηκαν από την πτήση επειδή φορούσαν crop tops.

Μάλιστα, πριν εκδιωχθούν από το αεροσκάφος, ένας άνδρας αεροσυνοδός απαίτησε να καλυφθούν, κάτι που ωστόσο δεν έγινε.

Οι κοπέλες από την Πορτογαλία, οι οποίες όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία φορούσαν τζιν, crop tops καθώς και πουλόβερ, παραδέχτηκαν ότι έμειναν άναυδες όταν ήρθε από πάνω τους ο αεροσυνοδός και απαίτησε να ντυθούν καλύτερα.

Μάλιστα, προσπάθησαν να καταγράψουν όλο το σκηνικό μέσω των κινητών τους, αλλά το προσωπικό τους το απαγόρευσε. Σύμφωνα με μαρτυρίες κάποιοι άλλοι επιβάτες προσπάθησαν να βοηθήσουν τις γυναίκες, αλλά ο επόπτης αρνήθηκε κατηγορηματικά να τις αφήσει να επιστρέψουν ξανά.

«Η φίλη μου και εγώ είχαμε μια τρομερή εμπειρία την Παρασκευή στην πτήση 387 από το Λαξ στη Νέα Ορλεάνη με την @spiritairlines. Μας παρενόχλησε ένας άνδρας αεροσυνοδός που μας είπε να «καλυφθούμε» επειδή φορούσαμε crop tops.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Άλλοι επιβάτες συμμετείχαν και προσπάθησαν να μας υπερασπιστούν, αλλά τελικά μια προϊσταμένη μας μίλησε και μας είπε ότι είτε θα φύγουμε από την πτήση είτε θα φέρει την αστυνομία» έγραψε η μία εκ των δύο γυναικών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.