ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

ΗΠΑ: Ένα μυστηριώδες θηρίο εντοπίστηκε στην Μινεσότα – «Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο» λένε οι ειδικοί (φωτο-βίντεο)

Υπάρχουν ερωτήματα σχετικά με το αν το ζώο είναι ένα σπάνιο υβρίδιο λύκου-σκύλου

ΗΠΑ: Ένα μυστηριώδες θηρίο εντοπίστηκε στην Μινεσότα – «Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο» λένε οι ειδικοί (φωτο-βίντεο)

Οι ερευνητές από το Voyageurs Wolf Project του Πανεπιστημίου της Μινεσότα έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες και βίντεο , από κάμερες κλειστού κυκλώματος, που δείχνουν ένα μυστηριώδες θηρίο να παραμονεύει στα δάση της βόρειας Μινεσότα. Οι ειδικοί το περιγράφουν ως «λυκόμορφος» και «σκυλόμορφος».

Το υλικό, που μοιράστηκε στη σελίδα του προγράμματος στο Facebook, δείχνει το πλάσμα να περιφέρεται στην άγρια φύση.

Η παρατήρηση αυτή έχει εγείρει ερωτήματα σχετικά με το αν το ζώο είναι ένα σπάνιο υβρίδιο λύκου-σκύλου, με τους ερευνητές να υποστηρίζουν ότι δεν έχουν συναντήσει ποτέ κάτι παρόμοιο.

Ο Jack London, μέλος του Voyageurs Wolf Project, σχολίασε τις περίεργες παρατηρήσεις, δηλώνοντας:

«Αυτή ήταν μία από τις πιο παράξενες παρατηρήσεις που είχαμε αυτό το χειμώνα».

Καθώς οι ειδικοί αναλύουν το υλικό, τα ασυνήθιστα χαρακτηριστικά αυτού του πλάσματος συνεχίζουν να τροφοδοτούν τις εικασίες.

Η πιθανότητα ύπαρξης ενός υβριδίου λύκου-σκύλου εγείρει ενδιαφέροντα ερωτήματα σχετικά με τη διασταύρωση άγριων και οικόσιτων ειδών, ιδίως σε περιοχές όπου η ανθρώπινη επέμβαση σε φυσικούς βιότοπους είναι διαδεδομένη.

Οι ερευνητές ανυπομονούν να συγκεντρώσουν περισσότερα στοιχεία και δεδομένα, ελπίζοντας να διαλευκάνουν την ταυτότητα αυτού του ασύλληπτου πλάσματος.

Δείτε τα πλάνα από το μυστηριώδες θηρίο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.