ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

ΗΠΑ: Ένοπλος εισέβαλε σε λεωφορείο στο Λος Άντζελες – Ένας επιβάτης νεκρός (βίντεο)

Ακολούθησε καταδίωξη από την αστυνομία, με τον οδηγό του λεωφορείου να είναι υπό την απειλή όπλου

ΗΠΑ: Ένοπλος εισέβαλε σε λεωφορείο στο Λος Άντζελες – Ένας επιβάτης νεκρός (βίντεο)

Ένας επιβάτης είναι το θύμα εισβολής ενόπλου σε αστικό λεωφορείο του Λος Άντζελες την Τετάρτη (25/9). Ακολούθησε καταδίωξη από τις αστυνομικές δυνάμεις στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο άνδρας επιβιβάστηκε στην 1 τα ξημερώματα στο λεωφορείο, όπου βρίσκονταν ο οδηγός και 2 επιβάτες.

Επρόκειτο για κατάσταση ομηρείας.

Σύμφωνα με το KTLA 5, αστυνομικοί καταδίωξαν το λεωφορείο ενόσω απομακρυνόταν, με τον οδηγό να είναι υπό την απειλή όπλου για την επόμενη ώρα.

Χρησιμοποίησαν λωρίδες καρφιών και τρύπησαν ένα από τα ελαστικά του οχήματος με τον δράστη.

Διένυσε περισσότερα από 11 χιλιόμετρα και στην συνέχεια το λεωφορείο σταμάτησε σε διασταύρωση στο κέντρο του Λος Άντζελες.

Ο ύποπτος παραδόθηκε.

Ένας άνδρας βρέθηκε με τραύματα από πυροβολισμούς. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.