Μία γυναίκα στο Νιου Τζέρσι των ΗΠΑ, βγήκε εκτός εαυτού και άρχισε να σκίζει ελληνικές σημαίες σε ένα εστιατόριο φωνάζοντας «Ελευθερώστε την Παλαιστίνη, αυτή είναι γενοκτονία».

">

Μάλιστα απευθύνθηκε και στους υπαλλήλους του εστιατορίου λέγοντάς τους πως θα έπρεπε να ντρέπονται για την κληρονομιά τους αν και η ίδια δεν έχει τίποτα εναντίον των Εβραίων!

Οι υπάλληλοι την κοίταζαν εμβρόντητοι και αυτή τους είπε επιθετικά «τι κοιτάτε (αν ήταν στην Ελλάδα σίγουρα θα είχε επικολλήσει και την λέξη “ρε”, για την οποία απλά, στα αγγλικά δεν υπάρχει αντιστοιχία ωστόσο υπονοείται από την ένταση);»

Μετά από το παραλήρημα αυτό αντιλήφθηκε κατόπιν εξηγήσεων (που δυσκολεύτηκαν αρκετά οι υπάλληλοι να τις δώσουν καθώς η συγκεκριμένη κυρία δυσκολευόταν και να ακούσει) πως οι σημαίες δεν είναι του Ισραήλ αλλά της Ελλάδας.

Το περιστατικό συνέβη στο Μοντκλέρ του Νιου Τζέρσι, έξω από ένα ελληνικό εστιατόριο. Η ίδια αφού αντιλήφθηκε το λάθος της ζήτησε συγνώμη και είπε πως νοιώθει ντροπή.

@ambamelia

#fyp #viral

♬ original sound – Ambzz

Δυστυχώς, η ασχετοσύνη των Αμερικανών πολιτών ως προς το που βρίσκονται άλλες χώρες, ποιοι είναι οι κάτοικοι τους, ποια είναι η ιστορία τους και επίσης ποιες είναι οι σημαίες τους, προβληματίζει πάρα πολύ καθώς είναι κατοικούν στην χώρα που επηρεάζει τις παγκόσμιες εξελίξεις.

Για την ακρίβεια ψηφίζουν τις κυβερνήσεις που δημιουργούν τις παγκόσμιες εξελίξεις είτε αρνητικές, είτε θετικές.

Όπως προέκυψε εκ του αποτελέσματος στις εκλογές του 2020 εκλέχθηκε μία κυβέρνηση η οποία έχει οδηγήσει τον πλανήτη στα πρόθυρα παγκόσμιας σύγκρουσης.

Στην περίπτωση της συγκεκριμένης γυναίκας η κατάσταση της είναι ακόμα πιο επικίνδυνη καθώς συνδυαζόταν η αμάθεια της με έναν υπέρμετρο φανατισμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόκειται για ένα «κοκτέιλ» θανατηφόρο το οποίο βρίσκεται σε «αφθονία» σε πολλές περιοχές του πλανήτη.