ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

ΗΠΑ: Η ανατριχιαστική εμπειρία που έζησε μία επιβάτης σε αεροπλάνο (φωτο)

«Νιώθω ότι ήταν περίεργο»

ΗΠΑ: Η ανατριχιαστική εμπειρία που έζησε μία επιβάτης σε αεροπλάνο (φωτο)

Μια ανατριχιαστική εμπειρία βίωσε μία επιβάτης στη διάρκεια πτήσης, στις ΗΠΑ, όταν ένας συνεπιβάτης της άφησε ένα περίεργο σημείωμα.

Η γυναίκα μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο X (πρώην Twitter) την φρικιαστική εμπειρία που έζησε στον «αέρα».

«Νιώθω ότι ήταν περίεργο», έγραψε η επιβάτης, η οποία χρησιμοποιεί το «@EYEamLRBY» στο X, περιγράφοντας το περίεργο περιστατικό.

Η ίδια ανέφερε πως ο άνδρας που καθόταν πίσω της στη διάρκεια της πτήσης, της έδωσε ένα χαρτί και της είπε χαρακτηριστικά «Πάρε αυτό και διάβασέ το αργότερα.

Δεν είναι ανατριχιαστικό».

Η ανάρτηση της συγκέντρωσε πάνω από 1,6 εκατομμύρια προβολές.

«Ήταν ένα χειρόγραφο σημείωμα που έκανε κομπλιμέντο για τα μαλλιά μου, μαζί με 100 δολάρια».

Ωστόσο, η γυναίκα δεν στάθηκε τόσο στο σημείωμα, αλλά χαρακτήρισε ανατριχιαστικό το γεγονός πως ο άγνωστος άνδρας της έκανε κομπλιμέντο, χωρίς ωστόσο να αφήσει στο σημείωμα το τηλέφωνό του ή κάποιο άλλο στοιχείο επικοινωνίας.

«Δεν άφησε αριθμό και σαφώς δεν υπήρχε καμία προσδοκία ή ελπίδα ότι θα αλληλεπιδρούσαμε ξανά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.