ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

ΗΠΑ: «Ήμουν μεθυσμένη» – Πώς… απολογήθηκε η τραγουδίστρια που «εκτέλεσε» τον εθνικό ύμνο (βίντεο)

«Θα πάω σε κέντρο σήμερα για να ζητήσω βοήθεια - Δεν ήμουν εγώ αυτή χθες το βράδυ»

ΗΠΑ: «Ήμουν μεθυσμένη» – Πώς… απολογήθηκε η τραγουδίστρια που «εκτέλεσε» τον εθνικό ύμνο (βίντεο)

Με το «στόμα ανοιχτό» άφησε το κοινό η τραγουδίστρια Ίνγκριντ Αντρές, όταν λίγο πριν την έναρξη αγώνα μπέιζμπολ κλήθηκε να ερμηνεύσει τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ, καθώς δεν μπορούσε να «πατήσει» ούτε σε μία νότα.

Με ιδιαίτερη θέρμη η τραγουδίστρια ερμήνευσε όσο πιο φάλτσα μπορούσε τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ προκαλώντας τα γιουχαΐσματα του πλήθους και τα γέλια των αθλητών.

Όπως ήταν αναμενόμενο το βίντεο με την ερμηνεία της Αντρές έγινε αμέσως viral και κατέκλυσε το διαδίκτυο με βιτριολικά σχόλια.

Μάλιστα, η δικαιολογία της Αντρές ήταν ότι βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

Με μια ανάρτησή της στο Instagram αποκάλυψε πως έχει πρόβλημα εθισμού στο αλκοόλ και θα έμπαινε άμεσα σε κλινική απεξάρτησης.

«Δεν θα σας πω μ@*@&*ες, ήμουν μεθυσμένη χθες. Θα πάω σε κέντρο σήμερα για να ζητήσω βοήθεια. Δεν ήμουν εγώ αυτή χθες το βράδυ. Ζητώ συγγνώμη στο MLB (η λίγκα του μπέιζμπολ), σε όλους τους θεατές και τη χώρα που αγαπώ πολύ, γι’ αυτή την εκτέλεση. Θα σας ενημερώσω όλους για το πώς πάει η αποκατάστασή μου, ακούω ότι θα έχει πλάκα» σημείωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα σχόλια στην δημοσίευση ήταν ιδιαίτερα καυστικά: «Δεν έχει πρόβλημα με το αλκοόλ, έχεις πρόβλημα με το τραγούδι», «αυτό ήταν βάναυσο», «δεν βρέθηκε κάποιος να την σταματήσει;» κ.α.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.