ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...
prodeals.gr

ΗΠΑ: Καθηγήτρια συνευρέθηκε ερωτικά με μαθητή της μπροστά σε όλη την τάξη – Η ποινή που της επιβλήθηκε

Η καθηγήτρια καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης

ΗΠΑ: Καθηγήτρια συνευρέθηκε ερωτικά με μαθητή της μπροστά σε όλη την τάξη – Η ποινή που της επιβλήθηκε

Μία καθηγήτρια σε σχολείο της Αμερικής συνευρέθηκε ερωτικά με μαθητή της μπροστά σε όλη την τάξη. 

Πιο συγκεκριμένα η 26χρονη καθηγήτρια από το Μιζούρι της ΗΠΑ παραδέχθηκε πως έκανε σεξ με έναν 16χρονο μαθητή της και μάλιστα μπροστά σε όλη την τάξη, ωστόσο όπως φαίνεται θα την γλιτώσει πολύ φθηνά. Μοναδική προϋπόθεση είναι να δεχθεί να παρακολουθήσει πρόγραμμα σεξουαλικής απεξάρτησης.

Η καθηγήτρια η οποία είναι μάλιστα διαζευγμένη και μητέρα δύο παιδιών, καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης, αλλά η ποινή της θα έχει ανασταλτικό χαρακτήρα, αν ολοκληρώσει ένα πρόγραμμα αποκατάστασης για σεξουαλικούς παραβάτες.

Ο δικαστής ανέφερε πως θα εξετάσει την πορεία της απεξάρτησής της σε 3 μήνες και θα απαλλαγεί από την ποινή αν έχει σημειώσει πρόοδο.

Η καθηγήτρια συνελήφθη τον περασμένο Ιανουάριο, όταν ένας μαθητής «κάρφωσε» την παράνομη σχέση που διατηρούσε η καθηγήτρια με έναν συμμαθητή του, σε έναν υπάλληλο του σχολείου.

Τον Δεκέμβριο του 2023, η 26χρονη είχε αρνηθεί αρχικά την παράνομη σχέση όταν ανακρίθηκε και στη συνέχεια πήγε στο Τέξας για διακοπές. Η καθηγήτρια συνελήφθη τον Ιανουάριο στο Τέξας και κατηγορήθηκε ότι έθεσε σε κίνδυνο την ευημερία παιδιού, για βιασμό δεύτερου βαθμού, για σεξουαλική επαφή με μαθητή και παιδική παρενόχληση τέταρτου βαθμού.

Στη φυλακή και ο πατέρας

Χειροπέδες πέρασαν οι Αρχές και στον πατέρα του μαθητή, επειδή έθεσε σε κίνδυνο την ευημερία του παιδιού, ειδικά αφού μάρτυρας ομολόγησε στους αστυνομικούς πως ο πατέρας γνώριζε για την δράση της μητέρας αλλά δεν έκανε τίποτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα δικαστικά έγγραψα αποκάλυψαν επίσης πως ο πατέρας γνώριζε τι συνέβαινε. Ο πατέρας «ήξερε τη σχέση του ανήλικου παιδιού του και της 26χρονης δασκάλας και αντί να αναφέρει τις πληροφορίες, συνέχισε να τους καλύπτει και επέτρεψε να συνεχιστεί η σχέση. Ακόμη επέτρεψε στη Hailey να έρθει στο σπίτι του και να δει το θύμα ενώ ο ίδιος ήταν παρών», ανέφεραν οι εισαγγελείς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.