ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

ΗΠΑ: Μητέρα έκανε σεξ με σκύλο και μετέπειτα κρέμασε τα 2 παιδιά της – Έψαχνε στο διαδίκτυο πως να τα σκοτώσει (φωτο)

Η Λίζα Σνάιντερ προέβη στο φρικιαστικό έγκλημα το 2019. Κρίθηκε ένοχη χθες, Τετάρτη (25/9)

ΗΠΑ: Μητέρα έκανε σεξ με σκύλο και μετέπειτα κρέμασε τα 2 παιδιά της – Έψαχνε στο διαδίκτυο πως να τα σκοτώσει (φωτο)

Μία μητέρα κρίθηκε ένοχη για τον απαγχονισμό των δύο παιδιών της, ηλικίας 8 και 4 ετών, που δολοφόνησε στο υπόγειο του σπιτιού της, αλλά και για κτηνοβασία, καθώς πριν ην δολοφονία των παιδιών της έκανε σεξ με σκύλο.

Η Λίζα Σνάιντερ προέβη στο απονενοημένο έγκλημα το 2019, όταν έκανε σεξ με το τετράποδο και μάλιστα το παραδέχτηκε υπερήφανα στο Messenger σε συνομιλία που είχε με ένα άγνωστο άτομο.

Στη συνέχεια, πήγε στο σπίτι και οδήγησε τα παιδιά της, τον 8χρονο Κόνερ και την 4χρονη Μπρίνλειστο υπόγειο, όπου τα έβαλε να καθίσουν όρθια πάνω σε καρέκλες, περνώντας σύρμα γύρω από το λαιμό τους.

Τότε, τράβηξε τις καρέκλες και τα απαγχόνισε, ενώ κάλεσε αμέσως την αστυνομία ισχυριζόμενη ότι τα παιδιά αυτοκτόνησαν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Toofab στους αστυνομικούς υποστήριξε ότι ο Κόνερ δέχονταν εκφοβισμό στο σχολείο, με αποτέλεσμα να αναπτύξει αυτοκτονικές σκέψεις.

Έπειτα, ανέφερε ότι ο μικρός πήρε την αδερφή του για να παίξουν στο υπόγειο και τότε έβαλαν τέλος στη ζωή τους, με εκείνη να τα βρίσκει κρεμασμένα.

«Κανένας 8χρονος δεν σκέφτεται να αυτοκτονήσει, δεν είναι στη φύση του λόγω του νεαρού της ηλικίας», είπε ο εισαγγελέας κατά τη διάρκεια της δίκης και τόνισε ότι «δεν ήξερε να δένει τα κορδόνια του, πως έκανε τους κόμπους με το σύρμα και τοποθέτησε τις καρέκλες για να αυτοκτονήσει;».

Μετά από έρευνα η αστυνομία διαπίστωσε ότι η Σνάιντερ προσπαθούσε για καιρό να δολοφονήσει τα παιδιά της, καθώς έψαχνε στο διαδίκτυο σχετικούς τρόπους, ενώ επισκέπτονταν και ιστοσελίδες με οδηγίες αυτοκτονίας, ώστε να σκηνοθετήσει το διπλό έγκλημα.

Η Σνάιντερ κατά τη διάρκεια της δίκης ήταν ψυχρή και έκλαψε μόνο όταν ο μεγάλος γιος της που είναι ενήλικας, την αποκάλυψε με το μικρό της, αναφέροντας ότι «δεν θέλω να έχω καμία σχέση με αυτή την γυναίκα.

Δεν είναι η μαμά μου πλέον».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.