Μια 31χρονη μητέρα αποκάλυψε ότι εκτός από τα πέντε παιδιά της θηλάζει και τον 32χρονο σύζυγό της, ώστε να γίνει καλός μποξέρ.

Μάλιστα, χρησιμοποιεί το μητρικό γάλα στον καφέ, αλλά και για να φτιάχνει βούτυρο στην οικογένεια.

Η Divinity Butts αποκάλυψε ότι όλα ξεκίνησαν μετά από μια έντονη προπόνηση του Isaac. Μια μέρα τής ζήτησε να του αγοράσει διαδικτυακά μητρικό γάλα, ώστε να το συνδυάσει με πρωτεΐνη και τα συμπληρώματα διατροφής που λάμβανε, ώστε να γυμνάζεται καλύτερα.

Τότε, η D.Butts σκέφτηκε να δοκιμάσει το δικό της, αφού παρήγαγε αρκετό και μετά την πρώτη δοκιμή, το καθιέρωσε. Η «New York Post» έγραψε ότι το λιγότερο τρεις φορές την εβδομάδα θηλάζει τον σύζυγο, ενώ συνεχίζει κανονικά με τα παιδιά της.

Επίσης, ό,τι περισσεύει από το γάλα, το προσθέτει στον καφέ το πρωί, το χρησιμοποιεί σε φαγητά ή γλυκά, ενώ φτιάχνει και το δικό της βούτυρο.

Όλη η οικογένεια λατρεύει τη διαδικασία, μόνο που οι μεγάλοι γιοι βρίσκουν αηδιαστικό να μοιράζονται το ίδιο γάλα με τον Isaac.

«Στο παρελθόν το είχα δοκιμάσει, αλλά ήταν η πρώτη εμπειρία του συζύγου μου» είπε η 31χρονη, προσθέτοντας ότι εξοικονομεί πολλά χρήματα σε σχέση με το αν αγόραζε μητρικό γάλα, αφού η ελάχιστη ποσότητα κοστίζει τουλάχιστον πέντε δολάρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!