Μπορεί η επέλαση του τυφώνα Μίλτον να άφησε πολλές καταστροφές και να σκότωσε 16 τουλάχιστον ανθρώπους όπως επίσης και πολλά ζώα, ωστόσο υπάρχουν και κάποιες θετικές ειδήσεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

">

Την στιγμή λοιπόν που ο τυφώνας Μίλτον «έκανε την επιδρομή του» και στο Πορτ Σάρλοτ, η Κένζι Λούελλεν ξεκίνησε τη γέννα στο σπίτι της. Ακολούθως, η ίδια είχε μια περιπετειώδης διαδρομή προς το νοσοκομείο και τελικά έφερε στον κόσμο το υγιέστατο μωρό της.

Όπως αποκαλύπτει η ίδια:

«Το μυαλό μου δούλευε με χίλια, σκεφτόμουν, τι θα κάνω; Ήμουν πολύ νευρική γιατί είχε έρθει η ώρα να γεννήσω την στιγμή που η περιοχή  ήταν στο επίκεντρο του τυφώνα του αιώνα.

Μετά από 4,5 ώρες που είχαν ξεκινήσει οι συσπάσεις στο σπίτι, πήραμε την απόφαση (αυτή και ο σύζυγός της) και ξεκινήσαμε το επικίνδυνο ταξίδι προς το Νοσοκομείο Sarasota Memorial, το οποίο ευτυχώς είχε συγκεντρώσει προμήθειες για μια εβδομάδα.

Η μητέρα μου οδηγούσε εν μέσω θύελλας. Προσπαθούσαμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο προσεκτικοί. Δεν υπήρχαν πραγματικά πολλοί άνθρωποι στους δρόμους, γιατί είχε πολύ άνεμο έξω και έβρεχε αρκετά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ήμουν πολύ φοβισμένη. Αν δεν είχα τους γιατρούς και τις νοσοκόμες, θα ήταν πολύ χειρότερα», αποκάλυψε η νέα μητέρα, η οποία δεν έκρυψε τον φόβο της όταν άκουγε τα δέντρα που έπεφταν στις οροφές των αυτοκινήτων έξω το δωμάτιο του νοσοκομείου.