ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

ΗΠΑ: Νεκρή τουρίστρια από τη Σιγκαπούρη που έπεσε από γκρεμό σε πάρκο προσπαθώντας να βγάλει φωτογραφία

Το ζευγάρι σταμάτησε για να τραβήξει φωτογραφίες στην άκρη του γκρεμού του πάρκου «Minnewaska State Park Preserve» στη Νέα Υόρκη, όταν η 39χρονη, γλίστρησε και έπεσε

ΗΠΑ: Νεκρή τουρίστρια από τη Σιγκαπούρη που έπεσε από γκρεμό σε πάρκο προσπαθώντας να βγάλει φωτογραφία

Τουρίστρια από τη Σιγκαπούρη φέρεται να έχει χάσει τη ζωή της, καθώς όπως μεταδίδουν ξένα μέσα ενημέρωσης έπεσε από γκρεμό περίπου 70 μέτρων στο Minnewaska State Park της Νέας Υόρκης.

Η Nur Aisyah Binte MD Akbar είχε κάνει πεζοπορία στο Beacon Hill Trail με τον σύζυγό της, Abdul Rauf Bin Mohd Said, όταν σταμάτησαν για να βγάλουν φωτογραφίες στην άκρη του γκρεμού. Εκεί έχασε τα πατήματά της, όπως ανέφερε η Πολιτειακή Αστυνομία της Νέας Υόρκης σε σχετικό δελτίο Τύπου.

Ο σύζυγος της τουρίστριας από τη Σιγκαπούρη σε μία συγκινητική ανάρτηση δημοσίευσε τα βίντεο από τις προσπάθειες της αστυνομίας και των ειδικών μονάδων της Νέας Υόρκης για τη διάσωση της γυναίκας του.

Το τμήμα ανέφερε ότι ο σύζυγός της, 41 ετών, κάλεσε το 911, και αστυνομικοί της Πολιτειακής Αστυνομίας του Έλενβιλ έσπευσαν στην περιοχή περίπου στις 1:06 μ.μ.. Η αστυνομία του NYS Park, το προσωπικό λειτουργίας του πάρκου και οι δασοφύλακες του NYS DEC ανταποκρίθηκαν επίσης στο συμβάν, μαζί με «άτομα της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ».

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, η αερομεταφορά της Πολιτειακής Αστυνομίας της Νέας Υόρκης βοήθησε στην ανέλκυση της Binte MD Akbar, 39 ετών, από την περιοχή και μεταφέρθηκε στο Περιφερειακό Νοσοκομείο Ellenville, όπου υπέκυψε στα τραύματά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ενώ το περιστατικό παραμένει υπό διερεύνηση, ο Bin Mohd Said μοιράστηκε την ανάμνησή του για το τι συνέβη σε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook που περιλάμβανε και ένα βίντεο από την πεζοπορία τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.