ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

ΗΠΑ: Ο δήμος της Νέας Υόρκης παρουσίασε τους κάδους σκουπιδιών ως.. πρωτοποριακή λύση για το πρόβλημα με τα απορρίμματα

Μέχρι τώρα, οι δημότες απλώς άφηναν τις σακούλες σκουπιδιών στο πεζοδρόμιο

ΗΠΑ: Ο δήμος της Νέας Υόρκης παρουσίασε τους κάδους σκουπιδιών ως.. πρωτοποριακή λύση για το πρόβλημα με τα απορρίμματα

Ο Δήμος της Νέας Υόρκης υπόσχεται μια «νέα εποχή» όπως ανακοινώθηκε επίσημα, για τα απορρίμματα στην αμερικανική μεγαλούπολη, παρέχοντας στους κατοίκους του για πρώτη φορά, κάδους σκουπιδιών με ροδάκια.

Σαν να μην έφτανε αυτό, τους παρουσίασε ο δήμαρχος Έρικ Άνταμς προκαλώντας ασυγκράτητα γέλια και σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα για αυτή την επανάσταση.

Έτσι ακριβώς την αποκάλεσε ο Άνταμς κατά την επίδειξη που έκανε τη Δευτέρα: «Το επόμενο βήμα εμπρός στην επανάσταση κατά των σκουπιδιών».

Φρόντισε μάλιστα να πάρει μια μαύρη σακούλα και να τη ρίξει μέσα στον κάδο, κάνοντας μια ζωντανή επίδειξη.

«Είναι το επόμενο βήμα στο να στείλουμε τα κάποτε πανταχού παρόντα βουνά με τις μαύρες σκουπιδοσακούλες στο κάλαθο αχρήστων της ιστορίας», αναφέρει ο δήμος.

Η αντιπάθεια του Άνταμς για τα σκουπίδια και τα ποντίκια στην πόλη του είναι γνωστή.

Οι χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα δεν έδειξαν να πείθονται.

«Στη Νέα Υόρκη μαθαίνουν το 2024 για τους κάδους σκουπιδιών», σχολίασε χρήστης του Χ για την προβολή από την πόλη των κάδων.

«Επιτέλους οι κάδοι πέρασαν τον Ατλαντικό» σχολίασαν Βρετανοί χρήστες.

Μια λεπτομέρεια: οι κάδοι κοστίζουν 50 δολάρια για το κανονικό μέγεθος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έχουν όμως το σήμα του Δήμου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.