ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ειδικό ρόλο «κατευνασμού» των βουλευτών της ΝΔ αναλαμβάνει η Ντόρα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

ΗΠΑ: Πτώμα 6χρονης σε αποσύνθεση εντοπίστηκε στην πίσω αυλή ανάδοχης οικογένειας

Το περιστατικό έγινε στο Rose Hill του Κάνσας

ΗΠΑ: Πτώμα 6χρονης σε αποσύνθεση εντοπίστηκε στην πίσω αυλή ανάδοχης οικογένειας

Αστυνομικοί ήρθαν αντιμέτωποι με ένα μακάβριο θέαμα στην πίσω αυλή μιας οικογένειας, καθώς βρήκαν σε αποσύνθεση το πτώμα της 6χρονης που είχαν υιοθετήσει πριν λίγα χρόνια.

Το περιστατικό έγινε στο Rose Hill του Κάνσας, όταν η αστυνομία έλαβε κλήση από μια οικογένεια για έναν ενήλικα που απειλούσε να κάνει κακό στον εαυτό του.

Η New York Post έγραψε ότι επίτηδες δεν έχουν δημοσιευτεί επίσημα λεπτομέρειες για την υπόθεση, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί φτάνοντας έμαθαν πληροφορίες για μια «πιθανή ανθρωποκτονία» και «πιθανώς ένα πτώμα».

Σκάβοντας στην πίσω αυλή της οικογένειας λοιπόν, ανακάλυψαν το πτώμα της 6χρονης Kennedy Jean Schroer που πέθανε τον Νοέμβριο του 2020 και είχε υιοθετηθεί μαζί με τον αδερφό της δύο χρόνια πριν, από την Christa Helm που έχασε την κηδεμονία το 2018.

Το Ιατροδικαστικό Κέντρο της κομητείας Sedgwick που έκανε την αναγνώριση, δεν μπόρεσε να προσδιορίσει την αιτία θανάτου, επειδή η σορός ήταν σε άσχημη κατάσταση, λόγω της αποσύνθεσης. Επίσης, είναι άγνωστο αν είχε δηλωθεί επίσημα εξαφανισμένη ή νεκρή.

Σε επίσημα έγγραφα εμφανίζεται τελευταία φορά δύο μήνες πριν πεθάνει, όταν οι θετοί γονείς σταμάτησαν να την πηγαίνουν στο σχολείο για να κάνουν μαθήματα στο σπίτι.

Δημοσίευμα της Topeka Capital-Journal έγραψε πως οι θετοί γονείς εμφανίστηκαν συνεργάσιμοι από την πρώτη στιγμή με τις αρχές και «δεν είναι σίγουρο αν θεωρούνται ύποπτοι για κάποιο έγκλημα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, με αστυνομικές πηγές να ξεκαθαρίζουν ότι «πρώτα θα λύσουν την υπόθεση και μετά θα δημοσιεύσουν λεπτομέρειες», λόγω της σοκαριστικής και ευαίσθητης φύσης της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.