ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

ΗΠΑ: Συνελήφθη 16χρονος που κατηγορείται για τον θανάσιμο πυροβολισμό γυναίκας μπροστά στην οικογένειά της

«Αισθάνομαι μόνο θλίψη αυτή τη στιγμή»

ΗΠΑ: Συνελήφθη 16χρονος που κατηγορείται για τον θανάσιμο πυροβολισμό γυναίκας μπροστά στην οικογένειά της

Ένας 16χρονος συνελήφθη και κατηγορείται για φόνο, μία εβδομάδα μετά τον θανάσιμο πυροβολισμό μητέρας μπροστά στην οικογένεια και το παιδί τη, κατά τη διάρκεια ληστείας, ανακοίνωσε η αστυνομία της Νεάς Υόρκης των ΗΠΑ.

Ο έφηβος κατηγορήθηκε επίσης για διάρρηξη, ληστεία και κατοχή όπλου που εμπλέκεται στον θάνατο από πυροβολισμό της 57χρονης οικιακής βοηθού Ying Zhu Liu.

Η Liu σκοτώθηκε στον διάδρομο του ογδόου ορόφου του κτιρίου στο Μανχάταν λίγο μετά τις 11 μ.μ. στις 9 Σεπτεμβρίου.

Άλλοι δύο νεαροί ύποπτοι εξακολουθούν να αναζητούνται, δήλωσαν πηγές στην New York Post.

Οι αρχές δήλωσαν ότι την περασμένη εβδομάδα δύο ύποπτοι που φορούσαν μαύρες μάσκες του σκι ακολούθησαν τον 61χρονο σύζυγο του θύματος στο κτίριο και στο ασανσέρ, όπου προσπάθησαν να τον ληστέψουν.

Όταν ο γιος είδε τη ληστεία σε εξέλιξη στον όγδοο όροφο, προσπάθησε να παρέμβει, αλλά δέχθηκε πυρά από έναν από τους υπόπτους, σύμφωνα με πηγές.

Στη συνέχεια, η Liu άκουσε το περιστατικό και βγήκε κρατώντας ένα μπαστούνι για να αντιμετωπίσει τους δράστες πριν πυροβοληθεί στο πρόσωπο.

Οι ληστές φέρεται να άρπαξαν το κινητό τηλέφωνο του συζύγου της Liu πριν διαφύγουν.

«Είναι απίστευτο», δήλωσε στην The Post ο 32χρονος γιος της Liu, Lin Rong Yan.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αισθάνομαι μόνο θλίψη αυτή τη στιγμή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.