Για το φόνο του 69χρονου θεραπευτή  Νίκολας Άμπραχαμ, από το Μπατόν Ρουζ των ΗΠΑ, κατηγορείται ο διάσημος στις ΗΠΑ tik toker «Mr Prada» σύμφωνα με το Associated Press. Το πτώμα του Νίκολας βρέθηκε την Κυριακή στην αγροτική κοινότητα Tangipahoa Parish, η οποία βρίσκεται ανατολικά του Μπατόν Ρουζ και βόρεια της Νέας Ορλεάνης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αστυνομία στην κομητεία Ντάλας του Τέξας συνέλαβε τον 20χρονο Τέριον Τόμας, ο οποίος είναι γνωστός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το όνομα «Mr Prada».

Ένα βιογραφικό του Άμπραχαμ στην ιστοσελίδα του αναφέρει ότι είχε 30 χρόνια εμπειρίας στη θεραπεία της κατάχρησης ουσιών, της κατάθλιψης και του άγχους. Αναφέρει μεταξύ άλλων ότι για 11 χρόνια ήταν Ρωμαιοκαθολικός ιερέας.

Ο Άμπραχαμ εθεάθη σε βίντεο ασφαλείας να εισέρχεται στο σπίτι του Τόμας σύμφωνα με ένταλμα σύλληψης από το γραφείο του σερίφη της περιφέρειας του Ανατολικού Μπατόν Ρουζ.

Φορούσε τα ίδια ρούχα και όταν ανακαλύφθηκε το πτώμα του, αναφέρει το ένταλμα.

Επιπλέον, μάρτυρες κατά την απολογία τους ανέφεραν ότι είδαν τον Τόμας λίγες ώρες αργότερα να παλεύει να μεταφέρει κάτι τυλιγμένο σε μπλε μουσαμά από τις σκάλες της πολυκατοικίας πριν τον τοποθετήσει στο αυτοκίνητο του Άμπραχαμ, σύμφωνα με το έντυπο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, χρειάζεται να αναφέρουμε πως οι ερευνητές κατά τη διάρκεια του ελέγχου στο πλαίσιο του εντάλματος έρευνας για το διαμέρισμα του Τόμας βρήκαν σημάδια πάλης, συμπεριλαμβανομένου αίματος «σε όλο το διαμέρισμα» κάτι που πιθανότατα αποδεικνύει «ότι είχε προσπαθήσει να καθαρίσει πριν φύγει» , αναφέρει η ένορκη βεβαίωση.