ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτή στο Αμπού Ντάμπι δεν ήταν εξέδρα. Κολλέγιο θηλέων ήταν. Μια καλή εξήγηση για την διπλή ελληνική ήττα...

Ισχυρή έκρηξη έξω από φυλακή του Εκουαδόρ – Ένας νεκρός και δύο τραυματίες (φωτο-βίντεο)

Η αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο η έκρηξη να ήταν ενέργεια αντιποίνων των εγκληματικών οργανώσεων

Ισχυρή έκρηξη έξω από φυλακή του Εκουαδόρ – Ένας νεκρός και δύο τραυματίες (φωτο-βίντεο)

Ισχυρή έκρηξη σε μικρή απόσταση από την πελώρια φυλακή της πόλης Γουαγιακίλ νοτιοδυτικά του Εκουαδόρ, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (13/03), στοιχίζοντας τη ζωή σε έναν άνθρωπο και τραυματίζοντας σοβαρά άλλους δύο ακόμη.

Η έκρηξη έγινε κοντά στη φυλακή υψίστης ασφαλείας, τη μεγαλύτερη της χώρας της Λατινικής Αμερικής, όπου κρατούνται από μέλη συμμοριών ως πολιτικοί κατηγορούμενοι για διαφθορά.

Φύλακας του κέντρου κράτησης, ο οποίος πλησίασε φλεγόμενο όχημα στο οποίο είχαν τοποθετηθεί εκρηκτικά, έχασε τη ζωή του, ενώ αστυνομικός και διερχόμενος τραυματίστηκαν, διευκρίνισαν οι αρχές.

Η εισαγγελία ανακοίνωσε μέσω X ότι διενεργείται έρευνα για πιθανή «τρομοκρατική» ενέργεια, με την έκρηξη να ανατινάζει έξι αυτοκίνητα και να σπάει πολλά παράθυρα παρακείμενων κτιρίων, όπως διαπίστωσαν δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου.

«Η αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο η έκρηξη να ήταν ενέργεια αντιποίνων των εγκληματικών οργανώσεων μετά την ανακοίνωση που έγινε από τον πρόεδρο σχετικά με την ανάπτυξη της Blackwater», είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο Όλχερ Κορτές, διευθυντής της υπηρεσίας δίωξης ναρκωτικών της αστυνομίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.