ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Bίντεο: Η στιγμή που το άγαλμα έπεσε στο κεφάλι και σκότωσε την 30χρονη τουρίστρια στη Νάπολη (βίντεο)

Ερευνάται αν το έριξαν παιδιά

Bίντεο: Η στιγμή που το άγαλμα έπεσε στο κεφάλι και σκότωσε την 30χρονη τουρίστρια στη Νάπολη (βίντεο)

Βίντεο που έρχεται στη δημοσιότητα κατέγραψε τη στιγμή που το άγαλμα έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι την 30χρονη Κιάρα Τζακόνις με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της ενώ περπατούσε σε σοκάκι στη Νάπολι της Ιταλίας.

Στο βίντεο ακούγεται ο ανατριχιαστικός ήχος που έκανε το άγαλμα όταν χτύπησε στο κεφάλι την ανυποψίαστη τουρίστρια ενώ αυτή περπατούσε μαζί με τον σύντροφό της.

Σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης ως πιθανότερο σενάριο εξετάζεται το άγαλμα να έριξαν δύο παιδιά από το μπαλκόνι του σπιτιού τους.

Ήδη οι ιταλικές αρχές συνέλαβαν τους γονείς των δύο παιδιών και τους απήγγειλαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία.

Η Τζακόνις, η οποία είχε ταξιδέψει στην Ιταλία για να γιορτάσει τα γενέθλία της, μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένη στο νοσοκομείο στο οποίο κατέληξε δύο ημέρες αργότερα λόγω των βαρύτατων κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων που είχε υποστεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η άτυχη 30χρονη με καταγωγή απο την Πάδοβα εργαζόταν ως μάνατζερ για την Prada και σύμφωνα με το προφίλ της στο LinkedIn διαχειριζόταν 15 καταστήματα της διάσημης φίρμα στη Γαλλία, το Μονακό και το Βέλγιο όπου εργαζόταν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.