ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κ.Μίντλετον: Η πρώτη εμφάνιση της μετά το τέλος της χημειοθεραπείας – Δείτε φωτογραφίες

Φορούσε χακί καπέλο και χρυσά σκουλαρίκια

Κ.Μίντλετον: Η πρώτη εμφάνιση της μετά το τέλος της χημειοθεραπείας – Δείτε φωτογραφίες

Η Κέιτ Μίντλετον πραγματοποίηση την πρώτη της δημόσια εμφάνιση από τότε που ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε τη χημειοθεραπεία της.

Πιο συγκεκριμένα η πριγκίπισσα της Ουαλίας παραβρέθηκε στο πλευρό του βασιλιά Κάρολου, της βασίλισσας Καμίλα και του συζύγου της πρίγκιπα Γουίλιαμ σε εκκλησία στο Μπαλμόραλ της Σκωτίας.

Η Μίντλετον, που φορούσε χακί καπέλο και χρυσά σκουλαρίκια, καθόταν στη θέση του συνοδηγού του αυτοκινήτου, το οποίο οδηγούσε οι σύζυγός της.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα έγινε γνωστό ότι επέστρεψε στην εργασία της, έπειτα από την ολοκλήρωση πολύμηνων θεραπειών για τον καρκίνο από τον οποίο πάσχει.

Η Μίντλετον, όπως αναφέρει η Daily Mail, προέδρευσε σε συνάντηση στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της για την πρώτη παιδική ηλικία, μια συνάντηση που καταγράφηκε μάλιστα στο επίσημο αρχείο των βασιλικών δεσμεύσεων. Πριν από αυτή η τελευταία επίσημη συνάντηση στην οποία είχε λάβει μέρος ήταν στις 6 Δεκεμβρίου 2023.

Σε όλο το υπόλοιπο διάστημα εργαζόταν από το σπίτι και απείχε εντελώς από δημόσιες εμφανίσεις όσο συνεχιζόταν η νοσηλεία και η θεραπεία της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το καλοκαίρι εμφανίστηκε δημόσια δύο φορές, στην ετήσια παρέλαση για τον βασιλιά Trooping the Colour και στους τελικούς του Γουίμπλετον. Στο βίντεο στο οποίο ανακοίνωσε το τέλος της θεραπείας της είπε ότι έχει προγραμματίσει λίγες δημόσιες εμφανίσεις ως το τέλος της χρονιάς, αν και θα επικεντρωθεί «στο να κάνω ό,τι μπορώ για να μείνω “καθαρή” από τον καρκίνο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.