ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Κεντρική Αμερική: Επίθεση καρχαρία σε 15χρονη τουρίστρια – Της έκοψε το πόδι

Η ακτοφυλακή της Μπελίζ ανέφερε πως η ανήλικη δέχθηκε δάγκωμα στο δεξί πόδι της

Κεντρική Αμερική: Επίθεση καρχαρία σε 15χρονη τουρίστρια – Της έκοψε το πόδι

Μία έφηβη Αμερικανίδα η Ά.Καρλσον βρισκόταν σε μια καταδυτική εκδρομή στο Κόλπο της Ονδούρας όπου δέχθηκε επίθεση από καρχαρία με συνέπεια να της ακρωτηριάσει το πόδι ενώ έκανε διακοπές στην Κεντρική Αμερική

Οι αρχές της Μπελίζ είχαν ταυτοποιήσει αρχικά το θύμα ως τη Σοφία Κάρλσον, τη μικρότερη αδερφή της 15χρονης, στην οποία επιυέθηκε καρχαρίας υφάλου μήκους περίπου δύο μέτρων.

Οι τουριστικοί πράκτορες τράβηξαν την Κάρλσον από το νερό και την μετέφεραν σε μια βάση της ακτοφυλακής, όπου οι αξιωματικοί βοήθησαν να σταθεροποιηθεί, πριν μεταφερθεί με ελικόπτερο σε τοπικό νοσοκομείο.

Τοπικοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι οι επιθέσεις καρχαριών στα νερά του Μπελίζ είναι ασυνήθιστες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.