ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κι όμως ο Ν.Τραμπ είχε δίκιο: Ολόκληρες πόλεις των ΗΠΑ ερημώνουν από σκύλους, γάτες, πάπιες κ.λ.π.

Το λάθος του Τραμπ ήταν ότι δέχτηκε moderators που ήταν «στημένοι» από το ABC που υποστηρίζει τους Δημοκρατικούς και την συντονίστρια που ήταν «κολλητή» της Καμάλα Χάρις

Κι όμως ο Ν.Τραμπ είχε δίκιο: Ολόκληρες πόλεις των ΗΠΑ ερημώνουν από σκύλους, γάτες, πάπιες κ.λ.π.

Κι όμως ο Ν.Τραμπ είχε δίκιο όταν κατήγγειλε κατά τη διάρκεια του debte με την Καμάλα Χάρις, ότι παράνομοι μετανάστες μαζεύουν τις πάπιες από τις λίμνες στα πάρκα για να τις φάνε (συγκεκριμένα στο Σπρίνγκφιλντ).

Και όχι μόνο στο Σπρίνγκφιλντ στο Οχάιο αλλά και σε άλλες πόλεις των ΗΠΑ (υπάρχει χαρακτηριστικό βίντεο στην ακτή Χάουαρντ της Νέας Υόρκης, όπου παράνομος μετανάστης έχει πιάσει έναν γλαρό) οι οποίες ερημώνουν από σκύλους, γάτες, πάπιες κ.λ.π.

Το λάθος του Τραμπ ήταν ότι δέχτηκε moderators που ήταν «στημένοι» από το ABC που υποστηρίζει τους Δημοκρατικούς, με αποτέλεσμα να κάνουν αυθαίρετα και μεροληπτικά fact checking, μόνο σε όσα έλεγε ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος και αφήνοντας στο απυρόβλητο την αντιπρόεδρο τον HΠΑ Καμάλα Χάρις αλλά και την συντονίστρια Λίνσεϊ Ντέιβις που ήταν «κολλητή» της καθώς και οι δύο ανήκαν στην ίδια αδελφότητα, την περιβόητη Alpha Kappa Alpha Sisterhood, στο πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια.

Βέβαια δεν φοίτησαν τις ίδιες χρονιές αλλά αυτό δεν έχει σημασία καθώς οι αδελφότητες στις ΗΠΑ, παίζουν πρωτεύοντα ρόλο για την εξέλιξη των μελών τους και όλα θεωρούνται «αδέρφια και αδερφές» for life, σε όποια τάξη και αν ανήκουν. 

Η σύνδεσή τους είναι διαχρονική. Το κάθε μέλος θα προσφέρει βοήθεια σε άλλο μέλος εκεί που την χρειάζεται.

Oι αδελφότητες στα πανεπιστήμια δεν δημιουργήθηκαν για να περνούν καλά οι φοιτητές, ούτε για να βρίσκουν το ταίρι τους.

Είναι τρόπος διαλογής και επιλογής των επόμενων υψηλόβαθμων μελών της κοινωνίας.

Ο Ν.Τραμπ θεωρούσε ότι είχε δίκιο και θα κέρδιζε με ευκολία αλλά το σύστημα όμως δεν λειτουργεί έτσι.

Το ABC είχε έτοιμες «στημένες ερωτήσεις» για να προστατέψει την Καμάλα Χάρις, σε ένα debate που είχε οργανωθεί από τον Τζορτζ Στεφανόπουλο, τον πασίγνωστο σύμβουλο των Δημοκρατικών!

Όσο για το fact checking γινόταν χωρίς πραγματικές αποδείξεις απλά με αυθαίρετες διαπιστώσεις και πάντα κατά του Τραμπ.

Ποτέ οι moderators δεν «ενόχλησαν» την Κ.Χάρις. Μία γυναίκα που στα τέσσερα χρόνια της διακυβέρνησης Μπάιντεν δεν εμφανίστηκε σχεδόν καθόλου!

Σε ό,τι αφορά την καταγγελία του Ν.Τραμπ, εκτός του ότι υπάρχουν χιλιάδες μαρτυρίες από όλη την Αμερική που την επιβεβαιώνουν, ας πάει κάποιος και εδώ στην Αθήνα να ψάξει στους δρόμους της για αδέσποτα σκυλιά.

Δεν υπάρχουν και δεν τα έχει μαζέψει ούτε ο Δήμος ούτε η φιλοζωική.

Όσο για τις γάτες είναι είδος εν ανεπαρκεία ακόμα και αυτές.

Για να μην θυμηθούμε την εξαφάνιση των περιστεριών στις αρχές της δεκαετίας του ’90 όταν ήρθαν στην Ελλάδα οι πρώτοι παράνομοι αλλοδαποί.

Πρέπει επίσης να γίνει κατανοητό ότι πολύ εκ των αλλοδαπών που έρχονται στις δυτικές χώρες προέρχονται από μέρη, που τα δυτικά κατοικίδια ζώα θεωρούνται τροφή όσο κι αν αυτό φαίνεται ανατριχιαστικό (και είναι).

Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο Αμερικανίδας, κόρης μετανάστη από την Αϊτή η όποια παραδέχεται ότι όντως στην χώρα προέλευσης του πατρός της οι κάτοικοι τρώνε σκύλους και γάτες.

Ακούγεται φρικτό αλλά πρέπει να γίνει κατανοητό ότι πεινούσαν.

Όταν κάποιος πεινάει θα φάει οτιδήποτε τρώγεται. Το ζήτημα δεν είναι ότι πεινούσαν οι άνθρωποι, το ζήτημα είναι ότι δεν έπρεπε να βρίσκονται στην Ελλάδα.

Και αυτό ακριβώς ήθελε να θίξει και ο Ν.Τραμπ για την αμερικανική περίπτωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.