ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Κιμ Γιονγκ Ουν: Αυτές είναι οι απαγορευμένες φωτογραφίες της καλλονής συζύγου του

Το όνομα της Ri Sol-ju φέρεται πως είναι ψεύτικο, ενώ η ηλικία της είναι άγνωστη

Κιμ Γιονγκ Ουν: Αυτές είναι οι απαγορευμένες φωτογραφίες της καλλονής συζύγου του

Ο δυτικός κόσμος γνωρίζει ελάχιστα πράγματα για τα όσα συμβαίνουν στη Βόρεια Κορέα, γι’ αυτό και δεν υπάρχουν πληροφορίες για τη γυναίκα του ηγέτη της χώρας Κιμ Γιονγκ Ουν.

Η Ri Sol-ju, το όνομά της οποίας σύμφωνα με τους Αμερικανούς είναι ψεύτικο, είναι αγνώστου ηλικίας (!) καθώς το καθεστώς δεν έχει αναφερθεί ποτέ σε εκείνη αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη ηλικία μέλους της οικογένειας.

Εικάζεται πως είναι από 35 έως 40 ετών ενώ η μοναδική πληροφορία που έχει δοθεί δημόσια για εκείνη είναι από τον βετεράνo star του ΝΒΑ Ντένις Ρόντμαν, που είναι ο μοναδικός Αμερικανός φίλος του Κιμ Γιονγκ-Ουν, που είχε δηλώσει στον βρετανικό Guardian το 2013 πως «πρόκειται για μια πολύ ευτυχισμένη οικογένεια».

Oι απαγορευμένες φωτογραφίες της

Πριν από τέσσερα χρόνια ωστόσο, η Βόρεια Κορέα και ο Κιμ προσωπικά δέχτηκαν ένα σοβαρό πλήγμα, καθώς ροζ φωτογραφίες της συζύγου διέρρευσαν σε φυλλάδια!

Συγκεκριμένα, τα εν λόγω φυλλάδια, έπεσαν στο έδαφος της Βόρειας Κορέας με τη μέθοδο των μπαλονιών που συνηθίζουν να χρησιμοποιούν ομάδες στη Νότια Κορέα για να ρίχνουν προπαγανδιστικό υλικό στον Βορρά.

Το γεγονός εξόργισε τόσο τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, που έδωσε το «πράσινο φως» για την ανατίναξη του γραφείου σύνδεσης με την Νότια Κορέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ-Ουν παντρεύτηκε την Ρι Σολ-Γιου τον Ιούλιο του 2012 (ή τότε τουλάχιστον έγινε γνωστό), ενώ λίγες πληροφορίες έχουν δοθεί στη δημοσιότητα για την ζωή της Πρώτης Κυρίας της χώρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.