ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Κίνα: 14 νεκροί και πέντε αγνοούμενοι από κατολίσθηση στην επαρχία Σετσουάν

Πάνω από 180 διασώστες μετέβησαν στην περιοχή για τις έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη

Κίνα: 14 νεκροί και πέντε αγνοούμενοι από κατολίσθηση στην επαρχία Σετσουάν

Κατολίσθηση, που σημειώθηκε στη νοτιοδυτική κινεζική επαρχία Σετσουάν, στοίχισε τη ζωή σε 14 ανθρώπους ενώ αγνοείται η τύχη άλλων πέντε.

Τις πληροφορίες μετέδωσε σήμερα το κινεζικό κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο CCTV και ανακοινώθηκε από την τοπική κυβέρνηση.

Η κατολίσθηση σημειώθηκε σήμερα γύρω στις 6 π.μ. (τοπική ώρα, 01:00 ώρα Ελλάδας) σε ορεινή περιοχή κοντά στην πόλη Λεσάν στο νότιο τμήμα της επαρχίας.

Περισσότεροι από 180 διασώστες έχουν σταλεί επιτλόπου και επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης βρίσκονται σε εξέλιξη, μετέδωσε το CCTV.

Σφοδρές βροχοπτώσεις είχαν σημειωθεί επί δύο ημέρες στην πόλη Λεσάν πριν από την κατολίσθηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.