ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Κολομβία: Σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ των ανταρτών της EMC και του στρατού της χώρας – Τρεις άμαχοι σκοτώθηκαν

Περίπου 11.000 αστυνομικοί και στρατιώτες βρίσκονται επί ποδός για να διαφυλάξουν το Κάλι

Κολομβία: Σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ των ανταρτών της EMC και του στρατού της χώρας – Τρεις άμαχοι σκοτώθηκαν

Νέες αιματηρές συγκρούσεις λαμβάνουν χώρα στο Κάλι της Κολομβίας με τους αντάρτες του αποκαλούμενου Κεντρικού Γενικού Επιτελείου (EMC) να «εμβολίζουν» στρατιωτικό όχημα το απόγευμα της Δευτέρας (21/10/24).

Συγκεκριμένα, ομάδα ανταρτών πυροδότησαν εκρηκτικό μηχανισμό σε δρόμο της κοινότητας Ελ Μπόρδο από όπου περνούσε στρατιωτικό όχημα.

«Ο μηχανισμός εξερράγη περίπου 100 μέτρα μακριά από το φορτηγό. Ευτυχώς, δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Έκτοτε, οι στρατιωτικές δυνάμεις έχουν εντείνει τις επιχειρήσεις τους εναντίον των ανταρτών στην περιοχή», δήλωσε ο στρατηγός Φεντερίκο Μεχία σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Αξίζει να σημειωθεί πως τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν από ενόπλους στην πόλη Σουάρες, περίπου 45 χιλιόμετρα νότια της Κάλι.

Πρόκειται για δύο άνδρες και μια γυναίκα, μέλη της ίδιας οικογένειας, όπως γνωστοποίησε ο δήμαρχος Σέσαρ Σερόν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, η κυβέρνηση της Κολομβίας διαβεβαιώνει πως 11.000 στρατιώτες και αστυνομικοί βρίσκονται στο Κάλι, που συνιστά την τρίτη πολυπληθέστερη πόλη της χώρας, έτσι ώστε να τη φρουρήσουν λόγω και των επικείμενων αφίξεων διεθνών προσώπων της πολιτικής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.