ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Κοπέλα κέρδισε στο ξυστό αλλά ανέβασε το δελτίο στο Facebook και τα χρήματα «έκαναν φτερά»

Έκανε το λάθος να μοιραστεί το νικητήριο δελτίο στα social media

Κοπέλα κέρδισε στο ξυστό αλλά ανέβασε το δελτίο στο Facebook και τα χρήματα «έκαναν φτερά»

Μια κοπέλα στην Ιντιάνα των ΗΠΑ κέρδισε στο ξυστό αλλά έκανε το λάθος να μοιραστεί φωτογραφία του τυχερού της δελτίου στα social media, με αποτέλεσμα να χάσει τα χρήματά της.

Η νίκη οπουδήποτε είναι μια αιτία πανηγυρισμών και πολλοί θέλουν να μάθουν οι άλλοι για την επιτυχία τους.

Αυτό προφανώς σκεφτόταν πρόσφατα η γυναίκα από την Ιντιάνα, Drena Harris, αφού αγόρασε μια κάρτα ξυστό και ξύνοντας την επιφάνεια βρέθηκε κατά μερικές εκατοντάδες δολάρια πλουσιότερη.

Η Harris κέρδισε 500 δολάρια με το ξυστό -ένα ποσό που δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο- και το γιόρτασε δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του νικητήριου λαχνού της στο Facebook.

Προφανώς, αφού η Harris δημοσίευσε την εικόνα του νικητήριου λαχνού στο Facebook, ένας άλλος χρήστης χρησιμοποίησε τη φωτογραφία για να εξαπατήσει έναν υπάλληλο καταστήματος και να πάρει τα χρήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν η Harris κατάλαβε τι είχε συμβεί, ήταν πολύ αργά και η επιτροπή αρνήθηκε να πληρώσει άλλα 500 δολάρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.