ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Λίβανος: Ξεκίνησε η απομάκρυνση Αυστραλών πολιτών μέσω Κύπρου

229 περίπου Αυστραλοί έφτασαν στην Κύπρο με την πρώτη πτήση

Λίβανος: Ξεκίνησε η απομάκρυνση Αυστραλών πολιτών μέσω Κύπρου

Η Αυστραλία ξεκίνησε σήμερα να απομακρύνει πολίτες της από τον Λίβανο μέσω πτήσεων προς την Κύπρο, κατά την πρώτη επιχείρηση μεγάλης κλίμακας για την εκκένωση των Αυστραλών πολιτών από την εμπόλεμη περιοχή.

Περίπου 229 Αυστραλοί έφτασαν στην Κύπρο, καθώς ο χρόνος πτήσης από τη Βηρυτό είναι μόλις 40 λεπτά με μία εμπορική πτήση τσάρτερ που ναύλωσε η Αυστραλία.

Μία δεύτερη πτήση θα πραγματοποιηθεί αργότερα σήμερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επί τη βάσει της ζήτησης αναμένεται ότι θα γίνουν περισσότερες πτήσεις για την εκκένωση Αυστραλών πολιτών από τον Λίβανο, σύμφωνα με δηλώσεις Αυστραλών και Κύπριων αξιωματούχων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.