ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!

Μ.Γούντγουορντ: Αποκαλύπτει υβριστικούς διαλόγους του Μπάιντεν για τον Νετανιάχου

Ο δημοσιογράφος που αποκάλυψε και το σκάνδαλο Watergate έβγαλε νέο βιβλίο με τίτλο «Πόλεμος»

Μ.Γούντγουορντ: Αποκαλύπτει υβριστικούς διαλόγους του Μπάιντεν για τον Νετανιάχου

Το βιβλίο περιγράφει λεπτομερώς την περίπλοκη σχέση του Μπάιντεν με τον Νετανιάχου, καθώς και ιδιωτικές στιγμές που ο πρώτος είχε εκνευριστεί μαζί του για τον πόλεμο εναντίον της Χαμάς.

Στο βιβλίο του δημοσιογράφου Μπομπ Γούντγουορντ περιγράφονται τα αρνητικά συναισθήματα του Τζο Μπάιντεν για τον πρωθυπουργό του Ισραήλ.
«Απογοήτευση, δυσπιστία, θυμός είναι μερικά από αυτά που άρχισαν να εκδηλώνονται την άνοιξη του 2024» γράφει στο βιβλίο του ο γνωστός δημοσιογράφος.

«Μπίμπι, δεν έχεις στρατηγική», του ανταπαντά ο Μπάιντεν, όταν άκουσε τον Νετανιάχου σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν, ότι θα εξοντώσει μέχρι και τον τελευταίο στρατιώτη της Χαμάς.

Μετά το κλείσιμο του τηλεφώνου, ο Μπομπ Γούντγουορντ επικαλούμενος στενό συνεργάτη του προέδρου των ΗΠΑ, ο οποίος ήταν παρών στη συζήτηση αναφέρει ότι ο Τζο Μπάιντεν βωμολόχησε λέγοντας:

«Αυτό το κάθαρμα, ο Μπίμπι Νετανιάχου, είναι κακός τύπος. Είναι ένας κακός γ@@@@@@@ς τύπος!

Παράλληλα, ο Μπάιντεν αισθανόταν  ότι ο Νετανιάχου του έλεγε διαρκώς ψέματα κάτι που όπως αναφέρει επιβεβαιώθηκε τη στιγμή που ισραηλινές δυνάμεις εισέβαλαν στη Ράφα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο Μπάιντεν του είχε πει ότι αυτό ήταν αδύνατο (δηλαδή να εξοντώσει κάθε ένοπλο άνδρα της Χαμάς), απειλώντας τόσο ιδιωτικά όσο και δημοσίως να παρακρατήσει επιθετική αποστολή όπλων από τις ΗΠΑ».

«Μπίμπι, τι στο διάολο;», του φώναξε ο Μπάιντεν. «Ξέρεις ότι η αντίληψη για το Ισραήλ σε όλο τον κόσμο είναι όλο και περισσότερο ότι είστε ένα κράτος-παρίας…».
Οι αποκαλύψεις στο νέο βιβλίο του Μπομπ Γούντγουορντ είναι πολλές ενώ βρίθει ζωντανών διαλόγων που αποδεικνύει ότι ο Νετανιάχου αποτελούσε «πονοκέφαλο» στον Μπάιντεν.
Ερωτηθείσα από δημοσιογράφους για τις αποκαλύψεις που γράφονται στο βιβλίο του Γούντγουορντ, η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Emilie Simons απέφυγε να κάνει κάποιο σχόλιο, λέγοντας μόνο ότι «η δέσμευση που έχουμε απέναντι στο κράτος του Ισραήλ είναι ακλόνητη».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.