ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης;»!
prodeals.gr

Μ.Μπαρνιέ: Διστακτικός στην απομάκρυνση παράνομων μεταναστών – «Δεν μπορούμε να το κάνουμε»

Ο Γάλλος πρωθυπουργός αποκάλυψε έμμεσα την αδυναμία της Γαλλίας στη διαχείριση του μεταναστευτικού

Μ.Μπαρνιέ: Διστακτικός στην απομάκρυνση παράνομων μεταναστών – «Δεν μπορούμε να το κάνουμε»

Σε δηλώσεις προχώρησε ο πρωθυπουργός της Γαλλίας, Μισέλ Μπαρνιέ, που μεταξύ άλλων ισχυρίστηκε ότι η Γαλλία, σε αντίθεση με την Ιταλία της Τζόρτζια Μελόνι, δεν δύναται να απομακρύνει τους παράτυπους αλλοδαπούς από το εσωτερικό της.

Ο Γάλλος Πρωθυπουργός ερωτώμενος για το τι πρόκειται να κάνει το Παρίσι με σκοπό να ελέγξει το μεταναστευτικό απάντησε τα εξής:

«Η μεταφορά μεταναστών προς τρίτες χώρες, όπως το έκανε η Ιταλία με την Αλβανία, δεν είναι εφικτό να εφαρμοστεί στη Γαλλία, για νομικούς και θεσμικούς λόγους.

Δεν πιστεύω ότι αυτή η ιδέα είναι εφικτή στη Γαλλία. Αλλά, θα συνεργαστούμε ακόμη περισσότερο με τις χώρες διαμετακόμισης ή με τις χώρες αναχώρησης (σ.σ. των μεταναστών).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό κάνει εξάλλου η Ιταλία, με τη στήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με τη Λιβύη ή με την Τυνησία και εμείς θα συνεργαστούμε με αυτές τις χώρες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.