ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Μ.Βρετανία: Γυναίκα δεν πήρε 875.000 λίρες για την τελευταία ερώτηση – Δείτε πόσα κέρδισε (βίντεο)

Ήταν ένα βήμα κοντά στο «να τινάξει την μπάνκα στον αέρα»

Μ.Βρετανία: Γυναίκα δεν πήρε 875.000 λίρες για την τελευταία ερώτηση – Δείτε πόσα κέρδισε (βίντεο)

Στη βρετανική εκδοχή του τηλεοπτικού project «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» έμειναν  άφωνοι χιλιάδες θεατές, όταν μια διαγωνιζόμενη είδε να χάνονται 875.000 λίρες στην τελευταία ερώτηση.

Ο παρουσιαστής Jeremy Clarkson υποδέχθηκε την Jackie Lynch, η οποία προσπάθησε να κερδίσει το εκατομμύριο. Αν και η Jackie ξεκίνησε δύσκολα και δεν ενέπνευσε ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στους θεατές, χρησιμοποιώντας όλες τις βοήθειές της στους πρώτους γύρους, σύντομα έδειξε τις δυνατότητές της.

Έχοντας φτάσει μέχρι τις 125.000 λίρες χωρίς απώλειες, η Jackie αποφάσισε να κινηθεί στρατηγικά και να ορίσει αυτό το ποσό ως το ελάχιστο εγγυημένο κέρδος της, διασφαλίζοντας πως, ό,τι κι αν συνέβαινε στη συνέχεια, θα έφευγε με ένα σημαντικό ποσό.

Η απόφασή της εν τέλει αποδείχτηκε σωστή, καθώς δεν συνέχισε για το επόμενο και τελευταίο βήμα.

Η ερώτηση ήταν: «ο χαρακτηρισμένος ως ο «Αγώνας του Αιώνα». Ο αγώνας πυγμαχίας του Floyd Mayweather το 2015 απέναντι σε ποιον αντίπαλο ήταν ο πιο επικερδής στην ιστορία;»

Οι πολλαπλές επιλογές ήταν οι εξής: «Oscar De La Hoya, Saul «Canelo» Alvarez, Manny Pacquiao και Conor McGregor».

Πριν αποκαλύψει ότι η πιθανή της απάντηση θα ήταν το A, Oscar De La Hoya, η Jackie τόνισε κατηγορηματικά ότι δεν θα μαντέψει και ότι θα πάρει τα χρήματα. Τελικά η σωστή απάντηση ήταν ο Manny Pacquiao.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.