Στη βρετανική εκδοχή του τηλεοπτικού project «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» έμειναν  άφωνοι χιλιάδες θεατές, όταν μια διαγωνιζόμενη είδε να χάνονται 875.000 λίρες στην τελευταία ερώτηση.

Ο παρουσιαστής Jeremy Clarkson υποδέχθηκε την Jackie Lynch, η οποία προσπάθησε να κερδίσει το εκατομμύριο. Αν και η Jackie ξεκίνησε δύσκολα και δεν ενέπνευσε ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στους θεατές, χρησιμοποιώντας όλες τις βοήθειές της στους πρώτους γύρους, σύντομα έδειξε τις δυνατότητές της.

Έχοντας φτάσει μέχρι τις 125.000 λίρες χωρίς απώλειες, η Jackie αποφάσισε να κινηθεί στρατηγικά και να ορίσει αυτό το ποσό ως το ελάχιστο εγγυημένο κέρδος της, διασφαλίζοντας πως, ό,τι κι αν συνέβαινε στη συνέχεια, θα έφευγε με ένα σημαντικό ποσό.

Η απόφασή της εν τέλει αποδείχτηκε σωστή, καθώς δεν συνέχισε για το επόμενο και τελευταίο βήμα.

Η ερώτηση ήταν: «ο χαρακτηρισμένος ως ο «Αγώνας του Αιώνα». Ο αγώνας πυγμαχίας του Floyd Mayweather το 2015 απέναντι σε ποιον αντίπαλο ήταν ο πιο επικερδής στην ιστορία;»

Οι πολλαπλές επιλογές ήταν οι εξής: «Oscar De La Hoya, Saul «Canelo» Alvarez, Manny Pacquiao και Conor McGregor».

Πριν αποκαλύψει ότι η πιθανή της απάντηση θα ήταν το A, Oscar De La Hoya, η Jackie τόνισε κατηγορηματικά ότι δεν θα μαντέψει και ότι θα πάρει τα χρήματα. Τελικά η σωστή απάντηση ήταν ο Manny Pacquiao.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!