ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Μαλαισία: Τρομακτική επίθεση ενυδρίδων σε δρομέα – Τη βρήκαν σε λίμνη από το ίδιο της το αίμα

Τα ζώα αναζητούσαν τροφή και έπεσαν πάνω στην δρομέα

Μαλαισία: Τρομακτική επίθεση ενυδρίδων σε δρομέα – Τη βρήκαν σε λίμνη από το ίδιο της το αίμα

Μια φρικιαστική επίθεση από οκτώ ενυδρίδες δέχτηκε μια δρομέας που βγήκε σε πάρκο να τρέξει, γιατί τα ζώα σχεδόν την κατασπάραξαν, με αποτέλεσμα να τη βρουν μέσα σε μια λίμνη από το ίδιο της το αίμα.

Το περιστατικό έγινε στο πάρκο Tanjung Aru της Μαλαισίας στην περιοχή Σαμπάχ, ενώ στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε βίντεο με τα ζώα να τρέχουν εξαστιασμένα στο χώρο, αναζητώντας τροφή.

Η New York Post έγραψε ότι περαστικοί έτρεξαν στη γυναίκα για να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες, καθώς είχε δεχτεί δαγκώματα -ορισμένα βαθιά- σχεδόν σε όλο το σώμα, από το κεφάλι, μέχρι τα χέρια και τα πόδια.

Βίντεο με τα ζώα που επιτέθηκαν στη γυναίκα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.