ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Μαρίνα Ματσέτε: Η πρώτη τρανς που στέφθηκε Μις Πορτογαλία

«Για πολλά χρόνια δεν ήταν δυνατόν να συμμετάσχω και σήμερα είμαι υπερήφανη»

Μαρίνα Ματσέτε: Η πρώτη τρανς που στέφθηκε Μις Πορτογαλία

Για πρώτη φορά μία τρανς στέφθηκε Μις Πορτογαλία και θα διαγωνιστεί στο Σαλβαδόρ για τον τίτλο της Μις Κόσμος.

Στον διαγωνισμό θα είναι άλλη μία τρανς, η Μις Ολλανδία.

Η αεροσυνοδός Μαρίνα Ματσέτε, 28 ετών, κέρδισε τον διαγωνισμό που έγινε την Πέμπτη στην Μπόρμπα.

«Είμαι υπερήφανη που θα είμαι η πρώτη διεμφυλική που θα διεκδικήσει τον τίτλο της Μις Κόσμος για την Πορτογαλία», έγραψε η ίδια στον ιστότοπό της αφού κέρδισε το πολυπόθητο στέμμα στον διαγωνισμό ομορφιάς.

«Για πολλά χρόνια δεν ήταν δυνατόν να συμμετάσχω και σήμερα είμαι υπερήφανη που ανήκω σε αυτήν την απίστευτη ομάδα των φιναλίστ», πρόσθεσε.

Τον Ιούλιο η 22χρονη Ρίκι Κολέ έγινε η πρώτη τρανς που στέφθηκε Μις Ολλανδία.

Η Ματσέτε και η Κολέ δεν είναι οι πρώτες διεμφυλικές που θα διαγωνιστούν για τον τίτλο της Μις Κόσμος καθώς είχε προηγηθεί, το 2018, η Ισπανίδα Άνχελα Πόνθε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.