ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δοκιμή drone σε κατοικημένη περιοχή με πλαστά σήματα της Πολεμικής Αεροπορίας: Μόνο στην Ελλάδα!

Μασαχουσέτη: Έφηβος πέθανε αφού έφαγε ένα από τα πιο καυτερά πατατάκια στον κόσμο

Έπαθε καρδιακή ανακοπή

Μασαχουσέτη: Έφηβος πέθανε αφού έφαγε ένα από τα πιο καυτερά πατατάκια στον κόσμο

Ένας έφηβος από τη Μασαχουσέτη έπαθε καρδιακή ανακοπή και πέθανε αφού δοκίμασε ένα από τα πιο πικάντικα πατατάκια στον κόσμο σε μια viral πρόκληση.

Σύμφωνα με το Skynews, 14χρονος Harris Wolobah, από το Worcester της Μασαχουσέτης, πέθανε αφού έφαγε ένα πατατάκι Paqui στο πλαίσιο του One Chip Challenge του κατασκευαστή.

Η έρευνα επιβεβαίωσε τώρα και κατέγραψε τα ακριβή αίτια θανάτου. Το πατατάκι ήταν φτιαγμένο από δύο από τις πιο καυτερές πιπεριές τσίλι στον κόσμο.

Ο Harris Wolobah, 14 ετών, από το Worcester, πέθανε την 1η Σεπτεμβρίου του περασμένου έτους αφού έφαγε το πατατάκι. Το «challenge», δημοφιλές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περιελάμβανε την κατανάλωση ενός από τα πιο πικάντικα τσιπ τορτίγιας στον κόσμο, και στη συνέχεια την δοκιμασία της αντοχής στο… κάψιμο για όσο το δυνατόν περισσότερο πριν φάει ή πιει κάτι άλλο για ανακούφιση.

Το τσιπ ερχόταν σε ατομική συσκευασία και η ιστοσελίδα της Paqui ανέφερε προηγουμένως ότι είναι φτιαγμένο από δύο από τις πιο καυτερές πιπεριές τσίλι στον κόσμο, την Carolina Reaper και την Scorpion.

Πέθανε από καρδιακή ανακοπή

Η νεκροψία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο έφηβος πέθανε από καρδιοαναπνευστική ανακοπή «στο πλαίσιο πρόσφατης κατάποσης τροφικής ουσίας με υψηλή συγκέντρωση καψαϊκίνης». Η καψαϊκίνη είναι το συστατικό που προσδίδει στις πιπεριές τσίλι τη θερμότητά τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αυτοψία διαπίστωσε ότι η καρδιά του Χάρις μεγεθύνονταν και ότι είχε ένα συγγενές καρδιακό ελάττωμα. Οι αρχές καθόρισαν την αιτία θανάτου στις 27 Φεβρουαρίου και αποτυπώθηκε στα πρακτικά της 5ης Μαρτίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.